Selasa, 1 Februari 2000

Download Episod TV 9: Akademi Polis Musim 1 Episod 6

Download Episod TV 9: Akademi Polis Musim 1 Episod 6



Akademi Polis di TV 9

Gunakan Orbit downloader, Internet Download Manager atau Flashget untuk memuat turun dengan lebih laju, right click kat setiap part di atas dan pilih downlad.. (lihat sini untuk penerangan yang lebih lengkap)

Sila pastikan pemain video anda boleh memainkan fail jenis FLV. Tidak pasti? Lihat disini.


Part 1, Part 2, Part 3, Part 4

Untuk senarai episod Akademi Polis yang lengkap, sila lihat di sini

Untuk senarai siri siri cerita Tv3, NTV7, 8TV dan TV 9 yang lain, sila lihat di sini.

2 ulasan:

  1. cerita ni memang best giler,tapi sayang dah habis.saya pun cita2 nak jadi polis.sapa yang nak kutuk cerita ni langkah mayat saya dulu,saya tak pernah faile tgk cite ni episod1 haryati,fatimah,faizal,fahmi,kasim,sani.masuk AKADEMIK POLIS PULAPOL HINGGA EPISOD6 DIA ORANG DAPAT SELESAIKAN KES KT KELANTAN. AKHIRNYA FATIMAH DITUKARKAN KE UNIT UDARA

    BalasPadam
  2. apa cerita percintaan amy dengan afiq akedemi polis 3? senyap je? tak sabar nak tau cerita selanjutnya

    BalasPadam

terima kaseh :)