Sabtu, 19 Ogos 2006

Cicak, Lebah and TV part 1

at last, dapat gak power cable (err sebenanye teringat balik si kucai ade bagi dulu - thanks kucai :) hehe, so sekarang tinggal antena kene buat sendirik. setelah diselongkar satu bilik, at last dapat gak monitor cable yang dah tak pakai, seswai la kot nak wat antena. hehe..



it just monitor ni style monochrome - due kaler je (hijau - hitam). semua cerita (termasuk berita) macam nightvision. memang berdarah la mate ni nanti.. nak tak nak, kene le endure.

tengah sedap sedap potong wire malam tadi, terdengar lak bunyik "kecepek²" kat dalam cawan. and as expected, ade cicak kat dalam tu tengah berenang di dalam air milo (kes kucai berulang). tapi takleh nak buang terus sebab kat kaki ade lebah tengah jalan2. oleh kerena taknak lebah ni jeles dengan cicak tu (nanti aku kene sengat), so kene la layan je dulu lebah tu sambil biarkan cicak tu bersuka ria berenang dalam 'kolam' milo.


betul cakap asmahani, aku ni maybe lebih rapat/disukai dengan cicak, lebah, ular, lembu and bulan daripada manusia :p

well.. life goes on for a man with null..

4 ulasan:

  1. tahniah.....kerana berjaya membina kolam utuk cicak. aku percaya kau manusia paling pemurah. hilang gak haus cicak tuh...menyelam sambil minum air milo ek?

    honestly...kes kau nih pelik...tak penah plak kan cicak jatuh dlm air minum org??..ko nih....

    p/s: AKU SORANG JE FAFA!!!! ko bukan FAFA

    BalasPadam
  2. well.. aku ni kan baik kepada haiwan haiwan ternakan aku. so, ape la salah kiranya aku bagi die air milo. hehe..

    maybe bagi ko pelik, sebab cicak tak suke ko. hahahah

    ps: FA kuasa 2 = FAFA. hehe.. jangan risau. nanti aku bagi la royalti (cheese kek :)

    BalasPadam
  3. Gila ko... mana.. negatif je pikir.. pk kreatif skit :D

    Kes cicak jatuh.. dah banyak kali aku denga dan alami ha ha ha

    ok FA.. One piece 1gb lebih.. codec kena latest.. cis.. mana la aku nak letak ni >:(

    BalasPadam
  4. hmm.. cicak jatuh dlm melo..

    tringat masa first year dulu cicak masuk dlm plastik air melo.. tatau la accidently ke atau nk kamikaze..he2!

    akhirnye, plastik melo dgn cicak tu sekali masuk dlm tong sampah hitam.. senang cite.. huhu!

    sorry la cicak, i have to ;p

    BalasPadam

terima kaseh :)