Ahad, 20 Ogos 2006

Mp4 Player, Kucai and Nickey...

Here is the story about my mp4 player yang baru je berusia 4 bulan. Tak sampai satu bulan, lcd (viewer) dah pecah 2. Bulan ke 2 plak dah mula menunjukkan tanda² tak disenangi (semua file dalam tu tetiba hilang). And semalam, setelah mp4 tu jatuh dari ketinggian 1 meter, 3 button tak leh pakai (button on/off, button A and B). Ingatkan nak repair. lepas bersusah payah bukak, akhirnya terputus lak wire battery and tercabut terus button on/off. Worst++ hehe. And this just prove yang aku ni tak pandai jaga barang (seperti kate² member aku :)

Si kucai lak, malam tadi start kene selsema. katanya habuk² kat bilik tu berterbangan yang buat die selsema. kesian kipas tu - kalo hidup salah, kalo mati pon salah. hehe. seperti ayat kegemaran nazri (jeweng), kipas tu sekarang dah hidup segan mati tak mau. ape² hal pon, good luck kepada kucai untuk terus survive dengan keadaan berselsema. maybe die akan cite lebih lanjut kat blog die (kot).

Semalam, dapat permission (kot) untuk letak link ke blog nickey (http://shesarebel13.blogspot.com/) and also nampaknye nickey menunjukkan interestnye nak join aku, kucai dan lain lain nak wat e-zine sendiri. just sekarang ni tak leh nak banyak sangat rancang (idea dah ada, just nak luahkan aje). also still tak dapat decide lagi nak letak forbidden knowledge or not (viruss, hacking and cracking).. its all need to take a depth look.

ape² hal pon, our life must go on..

4 ulasan:

terima kaseh :)