Isnin, 12 Februari 2007

:)

Tak tau apsal tengah hari ni tetiba lak rase seronok sangat sangat tak tentu pasal.. maybe sebab:

  1. Malam semalam aku mimpi aku jadi projek manager untuk buat LRT kat utm ni.siap aku kene planning sume skali dari start sampai la ke tahap mantainance mase Lrt tu dah siap nanti :)

  2. Penyelia aku puji aku. pastu die tambah lagi subjek subjek lain kat dalam tesis aku.padahal yang asal punye ni pon aku macam tak yakin je leh siapkan

  3. Ade sorang awek tu tetiba ym aku for no reason :)

  4. Takde ape ape perubahan pon pasal script game tu. penat dah aku tunggu.

  5. Ade sorang awek tu (yang lain) cakap die mimpi pasal aku lak. hehe. adakah die gak termasuk dalam projek pembinaan lrt?

  6. Mase jalan kaki nak pergi bilik kucai, terserempak dengan sorang brader tu. die tengah keje (bawak bas utm). pastu die angkat tangan tanye 'ape cite' (body language die la). pastu aku balas balik dengan 'biase je' (body language aku lak). lame gile dah tak borak borak dengan brader tu..



well, maybe gak sebab dapat fill minggu lepas dengan Art Of Hisoka ♥ (iaitu art menyusun daun terup ♣).
Ni first try aku (gune kad plastik, licin giler - memang susah la ♠)

7 Feb 2007 Dimulakan dengan 2 tingkat je dulu ♦

Pastu 2 jam kemudian baru dapat buat 3 tingkat (unstable version)♥

Esoknye plak aku try pakai daun terup kucai kat bilik die (kad kertas)♦ kejap gile dapat buat 4 tingkat ♥


pastu up terus ke 5 tingkat - stable (tapi kurang sekeping kad).. hampeh ♠


pecah and perintah (pecahkan balik kad tu and buat baru) ♥ ni hasilnye ♥♥ 6 tingkat ♥♥


then, buat balik 6 tingkat - unstable ♣♣ and hanya dapat bertahan selama 3 saat je sebelum runtuh balik akibat angin sepoi sepoi bahasa seindah suria (that was the happiest 3 second in my life) ♥


lastly, aku buat model gereje lak. haha ♣


And art kucai lak
8 Feb 2007 first try = buat tokong cine. hehehe ♦


pastu baru buat piramid 4 tingkat (stable version) ♠


ni pon aku rase die buat tokong gak kot ♠

23 ulasan:

  1. pehh..main kad..sorg bleh jadik designer..ko bleh jadik arkitek..
    aku bleh jadik manager...ngeh3(^_^)

    BalasPadam
  2. 1. Lepas ni ko akn mimpi track lrt ko roboh sbb tanah jadi lembut lepas naik musim bah mase kemarau diakibatkan oleh pembenihan awan yg dihasilkan oleh pihak ....., mase tu ko akan sedey balik.

    2. No Komen

    3. Hua xde pn awek bt camtu kt aku..hmm nant smpi mase dia akn nyusahkan ko maka ko akan rase sedey.

    4. Xde ape2 perubahan kat script membuatkan ko penat tunggu tp ko gembira..hmm ni mungkin ada anasir pembawakan virus H5N1 ganggu emosi ko..

    5. Hua awek mimpikan ko?aku nak gak...dia terbalikkan bantal x?

    6. Cool.

    Lepas ni aku cabar ko buat taj mahal pki kad plastik tu, boleh?

    BalasPadam
  3. kalo aku_cakk jadi manager, jawabnye hancur la projek aku. waaaa :menangis:

    1. tanah runtuh tu aku leh cube atasi dengan mengimplikasikan tambakkan konkrit. takpon tanam rumput je. hehe. kalo runtuh gak, aku kene letak tanam mayat bayi kat sekitar kawasan tu (ni petua kontraktor yang buat jambatan bagi kat aku)

    3. at least sekarang ni die bagi aku happy and hope :)

    4. maybe kot. sebab aku sekarang ni pon tengah selsema. kalo betul kene, nanti aku share dengan ko la eh. bak kate pepatah, berat sama dipikul. :p

    5. tak tanye lak. dah la awek tu lawa. hehe. jangan jeles. die mimpi aku sorang je :)

    6. thanks

    taknak la buat taj mahal. nanti aku tak sanggup nak runtuhkan. buat wtc leh????

    BalasPadam
  4. ustaz aku ckp..

    klo pompuan mimpi lelaki n jelas nmpak rupa dia..means lelaki tu takde jdoh ngn dia..

    klo lelaki mimpi pompuan.n jelas nmpak rupa dia..means pompuan tu ade jodoh ngn dia..

    ngeh3 (^_^)

    BalasPadam
  5. ko tak tgok aku pnye bakat jadik manager..

    BalasPadam
  6. weh. banyak kali aku mimpi pompuan berlainan. lebih dari 4 orang dah..

    ps: sile hujah dengan nas nas yang sahih.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. ngeh3... abeming tu otak kotor...tu ramai awek dia mimpi wet..ngeh3

    BalasPadam
  9. ooo otak kotor rupenyer...hehe nanti sok aku format..trojan chai la ni yg byk sgt...siap tanam kernel keylogger g kt kpale aku..nk curik ape ntah..huhu

    BalasPadam
  10. post aku yg bertarikh : February 13, 2007 3:20 PM, terpaksa didelete kerana mengandungi unsur2 lucah yg tidak keterlaluan (18SX) dan tidak sesuai untuk tontonan umum (U). Sekian..

    P/S: Sila pastikan anak2 anda tidak menonton rancangan mengandungi unsur2 18PL, 18SG, 18SX....

    :P

    BalasPadam
  11. sarmi, ape yang ko post tu. bg tau la. aku dah > 18 tahun :p

    BalasPadam
  12. ngeh3..fa, ko tak bace ke abeming tulis ape? oooo..tau plak malu abeming tu..

    BalasPadam
  13. tak sempat nak bace ar.. ko tuliskan la balik ape yang die tulis tadi..

    BalasPadam
  14. hahah cool je..xmalu pon..tp xsume org open..so phm2 jelah..demi martabat maruah bangsa, pendedahan semula maklumat tersebut adalah dilarang sama skali..kang aku suruh osama langgar ko py vista angkasa dgn helikopter nuri..
    :P

    BalasPadam
  15. disebabkan aku tak pcaya abeming akan suh osama langgar vista angkasa aku tu..

    nati aku dedahkan post abeming...ngeh3..

    BalasPadam
  16. ala dh nk kene negotiate la nih dgn aku cak..hampeh..yela2 ko jgn repost aku xupload gambar ko..DEAL?

    BalasPadam
  17. mi aku nak baca post ko yang ko delete dulu... aku nak wat piramid ngan 10 deck kad kertas pasni.. pastu try wat tiang lrt tu..

    BalasPadam
  18. heheh rupenyer akucakk je yg sempat baca post aku yg dulu..hahaha slamat aku..weh xde papelh..chow

    BalasPadam

terima kaseh :)