Rabu, 14 Februari 2007

Pizza, Microsoft Scripting Games MMVII (Part 2)

Semalam tengah hari, tengah aku pikir pikir nak makan tengah hari or not, tetiba member aku dapat msg "Makan pizza jom". Disebabkan die (yang bagi msg tu blanje), so, aku pon semak semak gak nak ikut. hehe. dah lame tak makan pizza. really thankful. thanks kodie. belanje pizza sempene menyambut harijadi (belated) die dengan housemate die.. :)


at least tahun ni dapat gak merase makan pizza. tahun lepas, makan 2 kali je (famili aku blanje and aishah belanje kat kl:) and 2 tahun lepas tak makan pon.



sori ye tak bawak balik. segan ar..


Microsoft Scripting Games

At last kuar gak soalan die semalam. Ceh. tunggu punye la lame. suddenly i realize that rupenye aku tunggu awal sangat. time untuk pasifik standard time= GMT-8. and mesia pulak GMT+8. patut la lambat kuar. but at least it'll give me much time to finish it :)

Siap advance event 1/2. beginner event 1/2/3/4 :) try to finish where i started.



12 ulasan:

  1. wahah ko sedap2 dpt mkn piza..aku duk ugut aku_cakk suh blanje piza pn xdpt2 lg..hmm lapar la plak perut tgk gambar piza..mewah ko yek..ni mesti sbb 'kasut tumit tinggi' & 'lorong haji taib'..jgn mare..

    :P

    BalasPadam
  2. pizza memang sedap dowh. ko pakse je die blanje ko jutaan kali..

    duit dari lrg hj taib tu aku tak buat untuk beli makanan aku. aku beli makanan untuk orang lain.. kire bagi sedekah la. baru la berkat siket.. hehehe

    BalasPadam
  3. alaa abeming ni..aku da tiap2 ari mkn pizza..sedara aku kije kt pizza..tiap2 mlm wat balik pizza..
    aku banje ko pn..aku tak mkn gak...tak best rr cmtu..

    BalasPadam
  4. ceh kalau padi katakan padi,tidak hampa tertampi-tampi,kalu sudi katakan sudi,tidak hamba ternanti-nanti...aku nak 10 keping free pizza,bleh aku_cakk?

    BalasPadam
  5. hek eleh. cakap je la korang nak jumpe depan depan. tak perlu la pizza dijadikan alasan :p

    BalasPadam
  6. wahah fa n fa-ya-sod-lam berkomplot nampaknyer...kang aku bocor rahsia kang...hehehe..

    BalasPadam
  7. nak bocorkan, bocorkan je lah. aku no problem0

    BalasPadam
  8. fa, mmg la ko no problem..sbb ko bkn rahsia ko..rahsia fa-ya-sod-lam..heheh..eee xde name ringkas skit ke chai...panjang benor..xdo papolh..sajo buek saspen..

    BalasPadam
  9. sebab aku tau tak de. sebab tu aku tak de hal :p

    BalasPadam
  10. rahsia ape... korang ni byk rahsia betul la.

    BalasPadam

terima kaseh :)