Khamis, 22 Mac 2007

Art of Bintang + Rantai

Semalam macam biasa, tak leh tdo. sebab dah tdo awal pukul 8 malam ke 10 malam. damn. pukul 2 pagi ke 3 pagi try pakse diri nak tdo, tapi tak leh lak. so, bangun terus lepak depan komputer. pastu terpandang lak kat bass drum tu satu logo..



cantik gile logo kat bass drum tu. disebabkan tangan aku tengah pegang klip kertas, terpikir lak nak buang mase dengan buat sikit art. hehe :p

cubaan pertama. memang buruk la.



cubaan kedua. ok sikit la dari tadi.



pateri siket, and then, walla.. jadi seutas 'home made' rantai :p



hmm. lame gile dah tak pakai rantai. bile la aku nak start pakai rantai balik...

10 ulasan:

  1. waahhahaha..fa cantik...
    bleh jual kt petaling street..

    BalasPadam
  2. wahaha. bagus gak idea ko tu. balik umah nanti, aku nak produce banyak banyak. pastu jual. tapi ko jadi wakil aku la jual kat ps. kire macam ko jage branch aku kat sane la :p

    BalasPadam
  3. aku tukang report kat JAKIM....hahahaha...

    BalasPadam
  4. deal!!!!!!!!!

    tp kna kasi aku wat beta testing dulu...kira aku kna pakai dulu bfore aku jge branch ko

    BalasPadam
  5. apsal? JAKIM marah ke kalo aku pakai rantai?

    ko nak pakai dulu ke? aku no halnye. amik la yang aku buat tu. yang tak jadi tu :p

    BalasPadam
  6. x...aku report ko membawak pengaruh black metal...hehehe..pastu mastika dtg interview ko...so boleh la ko promosi rantai tu dlm suasana kontrovesi...okeh?

    BalasPadam
  7. weh. ok gak idea ko tu. ko report la. nanti mastika datang carik aku, leh aku promote rantai tu skali melalui mastika.

    kalo ko nak beli اب مڠ - سرمي, ko beli la melalui aku_cakk. special price untuk ko. mahal siket..

    BalasPadam
  8. kreatif gila.. ko wat la... bumi.. bumi dipusatkan dengan bintang kambing tu...

    BalasPadam
  9. tak ikhlas..bg yg tak jadik punyer tak nak jge branch.(ayat emo)..

    BalasPadam
  10. smalam aku try buat bulat pakai klip kertas tu. resultnye = hampeh, jadi bumi tapi bengot bengot siket. haha. aku nak kene improve siket tu. weh 'k', jom tambah skill buat art jom. leh letak kat dalam resume. hehe~

    ye la. ye la. aku bagi kat aku_cakk yang lawo punye. amik la. amik la..

    BalasPadam

terima kaseh :)