Khamis, 29 Mac 2007

demam.

ari ni rase demam teruk gile. bangun je panas gile rase kat kepale. risau gile gegendang telinga pecah.

yg aku prasan start bulan 6 thn lepas jadual demam aku mule berubah. biasanya aku demam (sebelum tu) setahun sekali je and demam waktu weekend je. kali ni dah 3 bulan sekali (bulan 6, 8, 1, 3) and waktu weekdays sampai weekend (lame gile).

samada ada aku kene tanggung kifarah dosa dosa aku, anti bodi aku jadi lemah gile, or ade sesuatu behind the water yang tenang.

ah. sori aku byk gune shrtfrm.malas gile.menaip pn gune 1 tangan je. damn..

14 ulasan:

  1. yup. minum air kosong je sekarang ni :(

    BalasPadam
  2. air cap badak pun bagus..baik ko minum..;p

    BalasPadam
  3. mahal le.aku minum air kosong suam je.weh, famili aku kate air cap badak tu tak elok minum slalu la.

    BalasPadam
  4. aku minum skali je ari tu..tu pertama seumur hidup..time tu panas giler badan..xsedap pun air tu..wek2..aku minum suku je..;p

    BalasPadam
  5. wah. sekali seumur hidup je ke boleh minum air tu?

    BalasPadam
  6. aku ckp tu pertama kali la...ko nak minum byk kalipun xpe..nape family ko ckp x elok air tu..bgtau la..xde aku minum dah..;p

    BalasPadam
  7. tak tau la. sebab die menyejukkan badan ko. disebabkan kite ni mamalia berdarah panas, tak leh la minum air cap badak tu banyak kali. nanti jadi mamalia berdarah sejuk lak. aku rase laa~

    BalasPadam

terima kaseh :)