Khamis, 22 Mac 2007

If theres nothing missing in my life..

(title says so)

dalam pukul 10 tadi. macam biase kak lin tepon.

Kak Lin : Fa, sori la ek. awak punye tu tak lulus la.
Fa (aku): Eh, tak pe kak. tak kesah pon.. (sebak sikit dihati ni)
Kak Lin : Ha, tu la awak. blaja main main.
Fa (aku): A'ah kak. saya punye salah. sori sangat sangat.
Kak Lin : Hehe. takde la. akak gurau je. dah lulus dah.
Fa (aku): Eh ye ke. thanks banyak banyak kak.

Alhamdulillah. lulus gak.Then, tengah hari tu aku kene pergi RMC nak amik surat tawaran dari RMC lak and ade certain borang nak kene isik. Masuk RMC je, terus pergi ke tempat Kak Lin.

Orang sebelah meja kak lin tanya. "Ni eh Fa tu". kak lin kate "a'ah". owh.. popular gak aku kat sini. terasa pulak macam artis kat sana. ye la. biasanya life artis la yang slalu jadi perbualan antara staff..

Hehe. aku tak kesah. as long perkara yang aku kejar kejar dah settle. jutaan time kaseh kepade sape sape yang selalu bagi nasihat and teman aku time aku susah. thanks alot. tq..

20 ulasan:

  1. ko femes sbb ko cute...bersedialah...heheheh

    BalasPadam
  2. silap2 akak tu saje je pura2 sangkut sana sangkut cn...spy dia slalu dpt cal ko dlm kul10 pagi...ehehe

    BalasPadam
  3. tu la. aku pon suspek macam tu. diorang saje je bagi sangkut so aku kene selalu pergi sane. wahaha..

    weh. walopon akak tu lawa, tapi die dah kawin la. tak leh nak kaco die..

    BalasPadam
  4. halamak dh kawin la pulak....ko ni slalu jek ade something dgn org yg dh d conquer...hehehe...aku_cakk bujang pe...hehe

    BalasPadam
  5. erk! aku le plak... fa nk org cute cm dia aje(ayat frust...)..

    wahahahha...

    BalasPadam
  6. tu la. awek awek yang aku minat sume dah ade pakwe la, dah tunang la, dah kawin la.. tension aku.

    aku_cakk? wahahahahaha.. tak cukup cute :p

    BalasPadam
  7. wahahah fa cute kalo kawin dgn awek cute kuar anak cam sinchan..kuang2....

    BalasPadam
  8. aku tak nak anak macam sinchan. tak nak.. tak mo..

    BalasPadam
  9. wahwahwah..tak cukup cute..kna sbijik aku...ampehh ko fa...

    BalasPadam
  10. erk! ko mmg ditakdirkn utk berscandal fa...

    BalasPadam
  11. ye la aku_cakk. ye la..

    ko la lagi cute, lagi comey dari aku. sape la aku ni. a man with null je..

    BalasPadam
  12. tu la. terase macam artis lak aku ni. ade je scandal. wahahaha

    BalasPadam
  13. alalala..fa jgn majuk cmtu..pelik lak aku tgok... snyum skit..

    BalasPadam
  14. :)

    ni tengah senyum la ni. senyum sokmo.. :)

    BalasPadam
  15. tq for belanja makan td :) sesapa nak kena belanja ngan FA.. cepat cepat sebelum die sibuk... pi bodek die.. x kenal ngan die? x pe.. skang. die dah nohal.. korang kutuk die.. x da efek.. korang puji die. takde efek.. hehehe.. jangan ikut nafsu.. all the best.. tq teman aku kat konvo :)

    BalasPadam
  16. Tq je ke? ko bile lak nak blanje aku / kami makan?

    BalasPadam
  17. fa, ko xblanje aku pon?xajak aku mkn skali pn?siot ar...pilih kasih siot....damn...

    BalasPadam
  18. dah tu. ko mane tah menghilang. ok ok. nanti kalo aku jumpe ko, ko claim la ek. tu pon kalo time aku ade duit le. hehe~ :p

    BalasPadam
  19. DING! update blog la wei...xkan nk buat pertandingan komen paling byk lak...:)

    BalasPadam

terima kaseh :)