Rabu, 14 Mac 2007

Kucing itam

Smalam jatuh mase turun bukit mase balik dengan kucai dan monoque. damn.. ni memang angkara kucing itam yang melintas depan aku tu la. damn u kucing itam.

malam semalam, main main dengan bluetooth service kat komputer. kawal komputer pakai handphone. akibatnya tdo lepas subuh. damn kucing hitam.



ari ni masuk opis pukul 4.45 petang. dapat aku bayangkan esok aku akan berperang dengan penyelia aku and of course la die menang.. damn kucing itam.

so, moral of the story, korang hati hati la kalo nampak kucing itam melintas laluan yang korang nak lalu.. :(

8 ulasan:

  1. weh bukan salah kuching itam...tapi mesti ko belum angkat hadas besar...hahahahaha

    BalasPadam
  2. silap besar la wei. aku tak menangguh nangguh bab bab hadas besar ni. or ko cakap tu based on pengalaman ko? :p

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  4. sapa plak yang delete.. aku x baca lagi.. the 4 seconds happiest in your life.. cian die.. alalala jgn la pura-pura pengsan.. kekita je yang nampak.. organ lain x nampak.. kalo org lain nampak aku blame die ..

    BalasPadam
  5. tu la. aku ingatkan nak buat buat pengsan. tapi tak jadi lak. aku tak ingat aku dah cakap kat ko or tak yang peha aku rupenye terluke lepas jatuh tu. besar gak luke die.

    rugi aku tak buat buat pengsan. kot tak leh aku manje manje dengan ko. ahahahahaahahahhahahaahaha

    BalasPadam
  6. mr 'f' n mr 'k'...cover2 skit..ehehe...aku yg suh fa delete komen tu lepas dia baca...time kasih fa...

    BalasPadam

terima kaseh :)