Jumaat, 9 Mac 2007

Tolong Komen

Ni website jabatan fizik member aku buat. so, mintak tolong la korang komen ape yang patut. InsyaAllah nanti aku bagi tau die mane yang kene add/remove/repair.



Thanks in advance :)

http://www.fs.utm.my/fiz_j1011

12 ulasan:

  1. aishah punye komen: x cool and x menarik

    BalasPadam
  2. 1. menu n background tak ngam sgt la... mybe sbb menu n background same3 hitam legam...

    2.pahtu bila klik2 menu tu...ade yg berubah kaler..ade yg statik je kaler dia...

    3.aku rse masalah utama sbb kaler..
    nmpak cm suram je..klo background itam... kaler utk page or tab2 menu tu kena buat dia timbul skit..

    sekian...

    BalasPadam
  3. overall design dia aku suka..sgt suka sbb simple n kemas..tapikan pesal kalo username x wujud nak kena warning 2 kali, 1 kuar msg box pastu papar kat page skali lg, aku cadangkan kalo nk bt box, jgn beralih page kalo username x wujud..kalo nak buat page xpyh adekan box tu...xcool...tp design cool...

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. mcm gune joomla! je..xjadi nak kagum..

    BalasPadam
  6. 't', 's' dengan 'a'.. thanks for the comment. si 'k' takde pon komen.. mane die..

    @cHuCkyMaRine
    a'ah.. pakai joomla :p hehe..nanti aku soh die buat cms sendirik pastu jual kat utm :)

    BalasPadam
  7. aku nak si 'c'==chuckybestgiler leh x mr. 'f' hehe

    BalasPadam
  8. okeh boss. eh.. salah. okeh 'c'

    ps: ye. ye.. aku tau ko memang best
    :)

    BalasPadam
  9. aik.. aku rasa aku dah komen aritu... aku ckp link die besa sgt..

    BalasPadam
  10. pergh aku xtau pon joomla! tu ape...korang mmg up to date...

    BalasPadam
  11. hehe. thanks korang sume. nanti aku bagitau beliau soh improve lagi website jabatan fizik :)

    BalasPadam

terima kaseh :)