Rabu, 11 April 2007

Bilikku

ni adalah aktiviti aku pukul 3 pagi tadi..

Barang yang ade kat lantai sume aku naikkan atas meja. pastu aku pening, kat lantai dah clear. tapi meja plak bersepah. wahaha..


setiap tempat ade tujuan tertentu. so that tak perlu pening carik satu bilik for just one thing.



mengikut kajian, orang yang lahir bulan 6 ni adalah orang yang sistematik and teratur. yes. that's me :)

13 ulasan:

  1. byk nye department kat bilik ko..ade mane2 department kosong x..aku nak keje situ..huhu

    BalasPadam
  2. pergh.. ni kena back up ni... uii.. lawonye, hebat, berperancangan.. perghh.. kagum aku sebagai kawan ko.... dalam hati -..(keji siut tangkap gamba loker aku sebagai bahan ugutan)

    BalasPadam
  3. @chucky
    aku bagi kat ko department bekalan dapur. each time kalo barang dapur habis, ko kene g beli. tapi pakai duit ko la. tak leh claim. hehehe

    @فيصل
    wahaha. ko dah cakap macam tu, ni yang aku tetiba terasa nak update blog aku ni letak gambar loker ko (except kalo ko belanje aku malam ni).. :p

    BalasPadam
  4. فيصل
    ari tu aku hmpir kna ugut ngn fa gak.. gambar mulut aku version itik..(mulut itik)wahahah...dgn kecekapan yg tinggi..aku berjaya delete... hehehe...

    fa
    nati bagi kt aku gamba loker kucai ek...nk ugut gak la.. hehehe

    BalasPadam
  5. atropine, kalo nak gambar loker kucai, kene bagi gambar muncung itik tu dulu. wahahaha.. deal?

    BalasPadam
  6. deal or not?

    mmmmm klo aku deal... ko yg dapat benefits.. means aku n kucai kna banje..
    heheh..takpe la fa...lengkali la pic loker kucai.. hehe

    BalasPadam
  7. kalo atropine dapat gambar loker kucai, atropine dapat mintak kucai belanje. rugi ar kalo takde gambar loker die. hehe

    tapi kalo nak dapatkan gambar loker die.......

    BalasPadam
  8. hehehe..takpe la fa... nk kna g intip sndiri bilik kucai tu

    BalasPadam
  9. sekarang bilik die dah bersih ar. lapang giler. so, kalo g amik gambar pon dah tak leh nak ugut die. wahaha

    BalasPadam
  10. fa...ko memalukan org yang lahir bulan 6 yg tersusun dan teratur macam aku...huh

    :D

    BalasPadam
  11. apa?
    apa?
    apa?
    apa perkataan pengemas yg ada kaitan ngan nama kau tuh?!
    haha...cam xmasuk ajer

    BalasPadam
  12. @abeming
    wei. kite yang lahir bulan 6 ni patut berbangga sebab kite banyak kelebihan berbanding dengan orang yang lahir bulan lain. backup le aku. uuuuu

    @circleinspoon
    anum, ko pon tau kan aku dari mrsm dulu. meje aku la paling kemas sekali. meje ko pon tak sekemas meje aku.

    @all
    setiap bahagian mesti serve setiap purpose die. teratur la tu.

    BalasPadam
  13. ehhh!!!
    biler meja kau kemas?
    ada ker? bukan hari2 cam kene langgar hurricane ker???

    BalasPadam

terima kaseh :)