Sabtu, 14 April 2007

Damn the weekend (part 2)
(Part 1 - Damn the weekend)

Weekend antara hari yang paling mengkonfusekan. kene pilih antara siapkan kerja, lepak sepanjang masa or main main je. seperti manusia lain, aku choose nak buat sekali semua. hehe

jumaat malam sabtu
teman yazid main internet kat M01 (kat kolej tun dr ismail). memang macho giler laptop die.



ni plak time main internet. nak kene pegang lcd tu. mesti orang yang lalu lalang kagum.



korang kalo rajin bace la skali pranks sms kat blog yazid. best giler. wahahha. Prank sms from Allya

pagi pagi buta pulak masak roti telur. ni gambar kucai tengah memasak. hasilnye... err... (sile lihat roti dalam kuali tu).. kucai tak ngaku die yang masak. ahaha



sabtu
pergi fakulti lepak lepak main internet. pastu ternampak sekor kucing (jantan, putih oren) ni cuba mengayat sekor lagi kucing betina (sarat bunting, itam putih).



penat aku tunggu kucing jantan tu nak ambik tindakkan. tapi die asyik pandang je kucing betina tu. sebatang rokok aku abiskan semate mate nak tunggu kucing tu lakukan aksi seterusnya. maybe..

  • kucing jantan tu malu malu nak pergi mengorat. so die pandang je la kucing betina tu dengan harapan kucing betina tu datang cakap "hi, nak berkenalan".

  • kucing jantan tu terkedu tengok kucing betina tu sebab terlampau lawa sampai die tak dapat nak berbuat ape ape. "this is the most beautiful gal that i've ever seen" kata kucing jantan tu dalam hati.

  • kucing betina tu pandang dengan penuh dendam dengan kucing jantan tu. "ceh, dah buntingkan aku, tak nak bertanggungjawab lak". sebab tu la kucing jantan tu berani pandang je.

  • kucing jantan tu tengah di dalam dilema. serba salah lak nak buat seks dengan kucing yang tengah bunting. hehehehehe

  • kucing jantan tu tengah baca jampi kat kucing betina tu

  • kucing betina tu saje je nak 'cas' kucing jantan tu. sebab tu kucing betina tu duduk je kat depan die. (cas ni maksudnye saje je nak usik usik kucing jantan tu bagi kucing jantan tu ingatkan kucing betina tu suke kat die, padahal tak pon - istilah cas ni aku dapat mase kat mrsm dulu)

  • kucing jantan tu tergamam sebab bini die tetiba bunting. die tengah pikir dalam mase beberapa minggu ni die rase macam die takpenah buat seks dengan bini die. "damn. ade affair lain bini aku ni" kata kucing jantan tu dalam hati.

  • dua dua saje je nak aku buang mase aku so that aku pikir macam macam pasal diorang. padahal takde ape ape pon yang berlaku. "damn" kate aku.



malam sabtu
main kad is the best. aku baru perasan cara yazid pegang kad. unik giler. taktik untuk menyerabutkan otak pihak lawan acap kali pihak lawan cuba mengira kebarangkalian untuk lawan yazid. hehe



ahad
aku jumpe biawak or iguana kat kolej 11. aku amik gambar and nak bagi tau kucai dengan gembiranya. tapi die kate "benatang tu memang banyak kat kolej 11 la".. ahaha. kecewa aku..



petang + malam ahad
baru la terasa nak buat keje. ahaha

16 ulasan:

  1. Aku semalam nak bela seko anak kucing... die lari.. sebab aku keja.. aku keja keja.. sampai ke jalan buntu... die pi masuk longkang.. aduh.. berdosanya aku.. anak kucing tu suicide la... aku g cari ngan monoq.. x jumpa.. pagi tadi ada accident kat dpn blok.. emo gila.. marah sampai x dengar ape yang di marah... warghhhh heraghhh marghhhhhh... aku mandi manda.. pastu nak g keja je.. aku terdengar bunyi anak kucing yang suicide tu.. nak aje tolong.. tapi... adui.. gila dalam dilema....

    BalasPadam
  2. 1.heheh..apsal kucai goreng roti telur cm nk bersilat?...

    BalasPadam
  3. apela chai...gaye menggoreng punya la canggih...tp roti hangus cam hampeh...heheh

    BalasPadam
  4. @فيصل
    kucing tu lari seberang jalan sebelah blok ko tu ke? sebab semalam aku ade nampak sekor anak kucing kat dalam longkang. die mengiau ngiau..

    BalasPadam
  5. @atropine
    tu la gaya kucai. tengah kontrol nak memasak tu. wahaha

    eh, kadang kadang orang panggil nak memasak kat dapur as bersilat. sebab kadang nak ngelak minyak tu dah jadi macam silat bukak bunge dah. ahaha

    BalasPadam
  6. @abeming
    ahaha. pastu kucai taknak ngaku lak die yang masak roti tu. sanggup die makan roti lain and tak nak rase hasil masakkan die.. aku gak yang kene makan roti tu. :p

    BalasPadam
  7. ahahaha...apelh chai...masak2 pastu tanak mkn...tp aku pon xnak mkn camtu...baik mkn arang terus...heheh...lawak ar chai gaya ko masak...mak aku masak cool jek...xmelenggang lenggok pon..:P

    BalasPadam
  8. aduh...aku masuk blog ni nk bace komen2 baru kot2 ade...tp xtahan nengok gaye kuchai...mcm nk bertukar jadik ultraman...hahaha

    BalasPadam
  9. tu la. aku nak pakse gak kucai bagi komen pasal die memasak tu. (aku ade sumber yang boleh meng-ugut die.. hehe)

    BalasPadam
  10. hhahha.. tu la abeming.. goreng kucai goreng..ewahhhh

    BalasPadam
  11. wua......... kecik ati.... aku kena "setup" raja bagi pegang garfu pas aku baru bgn tido(alasan yang agak munasabah)

    BalasPadam
  12. hehehehe...still xnak ngaku la raje...ape yg berjayenyer....

    BalasPadam
  13. dah memang aku setup kucai. tu yang aku kate berjaye. ahaha

    aku goreng, rase macam nak hangus, bagi kucai garpu then aku amik snap pic. giler berjaye konspirasi aku.wahaha

    BalasPadam

terima kaseh :)