Isnin, 9 April 2007

Midnight Spank

korang penah tengok tak clips midnight spank?

nah, tengok ni..



monyet bengong. wahaha





johor ari ni cuti hari hol. kepade mereka mereka yang kene kerje/blajar arini, diucapkan padan muke. wahaha.. nak dok rilex je ni

13 ulasan:

  1. blagak betul bdk2 yg duk kt jb hr ni ek...panas jek gua denga...huhuhu...aku nak cuti gak...isk..isk...

    BalasPadam
  2. ko tunggu la peluang ko berlagak macam kitorang nanti time hari wilayah (aku tak tau bile).

    but for now, kitorang nak berlagak dulu abis abisan. wahaha.. jangan jeles non-johor.

    BalasPadam
  3. ari wilayah da lepas... same ngn ari thaipusam kot.. nasib baik slgor cuti gak.. klo tak abis blagak budak2 kl kt budak2 slgor..

    me=>kije kt slngor

    BalasPadam
  4. selangor lambat lagi kan? bulan disember. tapi cuti ari selasa. tak best. tak dapat cuti straight dengan cuti weekend. hehehehe

    BalasPadam
  5. rilek ar abe ming..aku pun sama ngan ko.tggu cuti wilayah la.nnti kita 'cuti' la sama2 wakaka

    BalasPadam
  6. aku lagi byk cuti..cool je..cuti xsmyg..cuti malas g kelas..cuti besalin huhu....cool je..;p

    BalasPadam
  7. ei.. jelesnye aku. cuti bulan tu senang la ko dapat. tapi kalo cuti bersalin tu................ (fill in the blank)

    BalasPadam
  8. cuti wilayah dh lame lepas la rinie...ko xperasan ke?bz la tu konon...huhu...cuti bersalin xnikmat...cuti peot pn xnikmat....so aku xjeles la....:-)

    BalasPadam
  9. rilex sarmi. ko leh mintak cuti kawin. hoho

    BalasPadam
  10. 26 April ni sume cuti..oyeee..;p

    26-10 = 16 April besday aku..cuti gak uk aku sorang..

    Ari ni 11 April cuti gak aku x g klas..

    BalasPadam
  11. uih. apesal pelik sangat math equation ko tu?

    BalasPadam

terima kaseh :)