Ahad, 1 April 2007

Saturday Nite

petang bangun kepala pening pening. rase mual. macam nak muntah. aku suspek aku tengah pragnent (betul ke eje ni). damn. salah siapa. siapa yang nak bertanggung jawab. sape yang pegang aku ni.. :(


malamnye. balik dari jj lepas beli barang barang dapur, balik ke bilik tengok bilik aku bersepah gile. like hell. benci gile nak kene kemas balik bilik. ni akibat demam ari tu la lame tak kemas.


btw, sekarang kat bilik aku dah ade banyak barang barang dapur. so, kalo nak memasak, meh la datang bilik aku. M43 304 (Kolej Tun Dr Ismail). tapi aku lupe la beli pisau.uuu...


tengah malam lepak lepak dengan ain kat M01 layan internet. sambil jual laptop sape tah. ade due. sape nak beli, cari aku.. murah je. dalam rm500.00.. hehe :p


tadi kat jj jumpe aku_cakk. time tu baru aku tau name die. hehehe.. sori aku_cakk. aku tak peka ar. hehe. die pass kat kucai bagi kek. thanks banyak banyak. akan ku simpan kek tu dalam perut aku. aku cube la simpan selama yang boleh. hehe..


aku dapat satu slice dengan ain satu slice. layan makan kat m01 sambil minum air sparkling. J & W. damn. mabuk terus aku dengan ain kat situ. dua dua layan je otak time tu. die tulis non-alcoholic, tapi still buat kitorang mabuk. ain dah nak tdo kat sini akibat tak larat layan penangan J & W. die dari tadi asyik pukul pukul aku je. wah.. memang sah die dah mabuk ni..


ain tulis dalam keadaan laloq:
tulunnnggg aku dah mabuk nie minum air sparkling (J & W). for da 1st time aku ajar raja bli brg2 keperluan dapur

34 ulasan:

  1. uiiii bilik..kalo aku jd makcik cleaner..time tu gak aku resign..tuka keje..jd programmer ke,web designer ke..hehe..bersepah gile..iskh2(non stop geleng pale)..aaa mabuk gak..;p

    BalasPadam
  2. wahhaha...ko tak tau name aku ea.. so...ko utang aku banje kfc lak..

    BalasPadam
  3. weh sape nak jual laptop rm500 tu?aku nak beli...aku nak beli....aku letak rm510....boleh?boleh?boleh?

    aku_cakk....ko mmg curang...kate nak blanje aku bihun soup...tp ko g blanje raje ngan chai kat jj lak...xajak aku lak tu...huh!

    BalasPadam
  4. nati aku banje la mihun sup tu...alalala...jgn nangis ea...aku bg lempang gajah baru tau...

    BalasPadam
  5. siot lempang gajah buat pe....baik lempang ko...sakit xterase...best je manjang..lempang la 1000x pon...heheh

    BalasPadam
  6. @chucky
    ok la tu. aku upah ko jadi makcik cleaner bilik aku nak? nak? mahal ni gaji tau..

    @atropine
    hek eleh. kfc je ke? ape barang kfc.. mintak la mahal mahal siket. kedai mamak ke..

    @abeming
    tak sempat nak jual la. tuannye dah datang balik 1/2 jam pas tu. tak pe. next try boleh. hehe

    BalasPadam
  7. huh?? ooo.. camtu rupanye.. perghh.. abeming kecik ati... cool abeming cool.. bakar la ujung botol tu.. kalo ada api biru baru power.. kalo x da.. ok la tu.. x mabuk pun wahaha

    BalasPadam
  8. kitorang meng-psycho diri sendiri supaya minum tu terus mabuk. tu yang mabuk betul tu. wahaha. aku dengan ain dah merepek je malam tu.

    weh, bile nak rase sparkling peach aku ni?

    BalasPadam
  9. aiseh. chucky, ko dah pegang banyak rahsie aku. bile bile mase je ko boleh ugut aku ni..

    BalasPadam
  10. mari curang.. mari curang... belum kawin lagi da dipanggil curang.. lain la dah kawin... pelik tul.... berkawan biar berjuta trillion.. berkasih dengan pompuan biar 4... pastu kawin 4 kalo mampu(untuk lelaki) tu x kira kawin cerai kawin cerai.. kalo pompuan pun bleh gak... nak berkasih 4 ke 80 suka hati ko.. tapi mcm bohsia la plak... wakakaka.. dosa sendiri tanggung.. hehehehe

    BalasPadam
  11. mari curang.. mari curang... belum kawin lagi da dipanggil curang.. lain la dah kawin... pelik tul.... berkawan biar berjuta trillion.. berkasih dengan pompuan biar 4... pastu kawin 4 kalo mampu(untuk lelaki) tu x kira kawin cerai kawin cerai.. kalo pompuan pun bleh gak... nak berkasih 4 ke 80 suka hati ko.. tapi mcm bohsia la plak... wakakaka.. dosa sendiri tanggung.. hehehehe <- amaran JAKIM,ajaran sesat ni jangan ikut...:D

    BalasPadam
  12. sebelum kawin la boleh curang. kalo dah kawin, takkan nak curang gak cik abang/kakak oi.

    BalasPadam
  13. apsal ko emo ni cai... ckp sinis aje...

    BalasPadam
  14. entahnye kucai..emo..period lagi ke..xkan sebulan 3-4 kali..hehe..aku main2 la..saje kenekan raje..waaa kucai emo..aku takut...

    BalasPadam
  15. pesanan utk aku_cak...
    ni email gue..chuckymarine@gmail.com..sume dah wat private ni..ape kes..;p..cpt laa invite..;p

    BalasPadam
  16. tu la pasal. apsai tah sume buat private..

    BalasPadam
  17. heheh tu maknenye kami byk scandal...kalo dh ada gamba konvo dgn gadis2 lain marah la scandal aku...lagi 1 name aku unik...kalo org google kejap je dpt...huhu

    BalasPadam
  18. x open source laa korang yg wat private2 ni..

    BalasPadam
  19. @abeming
    tu la. name ko terlampau unik. tak anonymous (betulkan kalo salah eje). cube ko carik name aku. banyak pasal bola je. wahaha

    @chucky
    betul la orang kate. rakyat mesia masih ramai lagi yang boleh menerima open sos. termasuk le due due orang tu.hehe

    BalasPadam
  20. aku menerima open source seadenye but mereka ttp x setanding yg berbayar...itu adlah hakikat...dan aku bkn sumber open source yg boleh dicapai oleh sesiape shj...ko open source semah???????eeeeeeeeeee..heheh

    BalasPadam
  21. jap..lari topik skit..kawan aku ckp eh kawan2 asmah tu sume sebaya ke.(smbil view bolg fa,kucai,abeming).nape sume cm dah tua..kuang3..terutama abeming..;p...sah2 laa aku nampak muda lagi..huhu

    "aku bkn sumber open source yg boleh dicapai oleh sesiape shj...ko open source semah???????eeeeeeeeeee..heheh"

    lain mcm je ayat akhir abeming tu..aku kurang paham la..n wat2 x paham la..leh terangkan lagi..;p

    BalasPadam
  22. "kawan2 asmah tu sume sebaya ke.(smbil view bolg fa,kucai,abeming)"

    aik blog aku kan private,cane diorg leh preview?pastu pesal aku nampak tua?ko pilih kawan2 ko yg terlawo kasi berkenalan ngan aku...heheh

    "lain mcm je ayat akhir abeming tu..aku kurang paham la..n wat2 x paham la..leh terangkan lagi..;p"

    TAK NAK!

    :)

    BalasPadam
  23. tambahan ayat..diorg view kat monitor aku la..;p..terima laa hakikat ko mmg tua abeming..;p

    BalasPadam
  24. linux (open sos) lagi power dari windows (berbayar).

    BalasPadam
  25. "linux (open sos) lagi power dari windows (berbayar)."

    sebab xde org nak serang n boikot open sos...aku just pandang dr segi performace....berbayar better...

    P/S:Oit aku fanatik open sos gak..rilek2..just buat perbandingan..mereka tetap bagus...cuma dh xrelevan (petikan drpd the father of JAVA)..sekian

    BalasPadam
  26. ops nak tambah P/S skit lg :

    ...cuma dh xrelevan (petikan drpd the father of JAVA yg dh dtransletekan dlm bahasa melayu dan diringkaskan oleh aku)..sekian

    BalasPadam
  27. cube ko bagi link siket kat mane ko petik ayat tu

    BalasPadam
  28. ayat tu dia xkarang...dia ckp mase sun conference kat kl conventinal centre ritu...heheh

    BalasPadam
  29. waa. saje je nak cakap ko g sun conference ari tu ek.

    BalasPadam
  30. aku suspek aku tengah pragnent (betul ke eje ni). damn. salah siapa. siapa yang nak bertanggung jawab. sape yang pegang aku ni.. :(

    ==>aku tak sempat pegang ko lg fa.. tak kan da pregnant..

    BalasPadam
  31. tak semestinya melalui sentuhan. melalui angin pon boleh. aku rase ko la ibunye :)

    BalasPadam

terima kaseh :)