Selasa, 7 Ogos 2007

...aah! and the stories goes on (9)

Isnin malam..

Setelah berhempas pulas aku try repair pc kat bilik aku, and hasilnya alhamdulillah. leh masuk bios. aku pasang harddisk aku and terus masuk windows. bertapa gembiranya dapat masuk os after several days bertarung dengan problem pc tu. disebabkan aku taw pc aku tu ade problem stability, aku try restart pc aku tu.. just to make sure yang die dah betul betul pulih. but after that, kuar lak error nih..



damn. error yang paling aku takut sekali mase nak boot. sebab bagi aku, error camni always give a sign about bad harddisk. (berdasarkan pengalaman aku la) sama ada, boot sektor error, bad sektor or yang paling worst skali partition table die rosak..

Selasa

sebelum aku pergi ke opis.. kelihatan:



giler ganas kucing kucai. nak lawan dengan anjing. ceh.. anjing katik ni leh la ko lawan. try la lawan dengan johnny umah ujung tu..

aku try la pasang haddisk aku tu kat pc opis. result:
memang partition table problem. damn..

and aku dikhabarkan khamis ni aku kene present depan NC utm and nobel laureates.. waaa.. neves lak aku rase..

16 ulasan:

  1. lawak lah kucing kawan ko tu..
    hahahahahahaha!!!

    BalasPadam
  2. @president
    bukan le. ni pc kat bilik. kat lab tu lagi macho.. wahaha

    kucing tu mamang saje nak carik nahas. takpe biarkan die..

    @demon
    thanks :)

    BalasPadam
  3. raju walaupun kita duduk serumah lama x nampak last ari jumaat ari tu. I miss U la, dude

    BalasPadam
  4. aku balik umah semalam ko dah tdo la.. aku ade je kat umah tu..

    BalasPadam
  5. weh kalo betik bertempur ngan anjing katik tu, korang dah takleh nak izinkan dia masuk rumah korang...kecuali tuan dia gi samak dulu...huhuhu

    BalasPadam
  6. kesiannya komputer rosak.. saja nak bagitau...aku ada jual komputer...semua model baru...murah beb..call aku at 012-3456789.
    hohkhohk

    BalasPadam
  7. korang satu umah n umah tu sekali kena samak... esp bilik kucai tu..

    mane tau kan si betik tu 'inzal' dengan anjing katik...

    hoohohohohohoh

    BalasPadam
  8. wei apesal blog nko xde link membe2 aa...template aku dulu xde gak link yg kita dh buat tu...aku tambah sendiri jek...tambah ler...ssh nak beralih blog...=)

    BalasPadam
  9. weh.. korang kutuk kucing kesayangan aku eh.. ala. ok la tu.. letih aku nak latih die jadi seberani itu.. banyak halangan dan dugaan... huhuhuh

    BalasPadam
  10. heheh...kucik ko mmg slalu menimbulkan kontroversi....kekeke

    BalasPadam
  11. @abeming
    kucing kucai tu tunggu mase je nak kene baham. and when the time is arrived, kitorang akan adakan satu parti besar besaran demi meraikan kejayaan tersebut. wahaha

    BalasPadam
  12. @saiko
    a'ah gak. tapi bagus gak kalo depa menginzal. nak tengok ape result diorang tu. hehe

    BalasPadam
  13. @electroboy
    weh.. mane sambungan tutorial ko? taw le ko orang penting dalam syarikat.. bz je memanjang

    wahaha... lariiiiiii

    BalasPadam
  14. @faisal
    takkan ko tak sedar kot kucing ko sentiasa menjadi bahan dan isu di mana mana sahaja. best dowh kutuk kucing ko tu

    BalasPadam

terima kaseh :)