Isnin, 6 Ogos 2007

Sekadar Luahan 8

petang sabtu, di tepi tasik utm



petang ahad, di tepi 'tasik' mutiara rini



malam ahad

...
pc kat bilik aku dah tak leh nak on langsung. suspect: hardware failure. damn..

6 ulasan:

  1. hahaha...lepas satu satu ler nasib malang ko ni...sabo jela fa...sudah jatuh ditimpa tangga...angkat tangga terkena selumbar...cabut selumbar terkoyak kulit...tampal plaster sekali tertampal salotape...aduh...malang sungguh nasib mu fa....

    BalasPadam
  2. wahaha.. ape pasai macam pelik je pepatah ko tu. hm.. bagus. bagus.. kretif. leh wat pepatah baru nih..

    hopefully, it is not malang. but just sekadar latihan untuk aku so that aku tak jadi careless lagi and jadi tabah + sabar. hopefully so la..

    BalasPadam
  3. aku tgk cam nak tejun je...
    jika anda tejun, silalah brenang ke tepi sendiri...

    BalasPadam
  4. aku ekceli memang nak terjun. disebabkan aku tak reti berenang, and kedua dua tasik tu berselut, then aku rase better aku melihat je dari tepi. untung untung, aku leh terjatuh :)

    BalasPadam
  5. terjun je fa, aku rela datang menyelamatkan mu...hahahaha...cintaku terhadapmu teguh bak tiang batu...ops...kantoi...blushing...

    BalasPadam
  6. aku seriesly memang nak terjun. kat tasik utm tu, bawah die selut macam paya (walopon nampak rumput je). and kat tasik mutiara rini tu tengok tanah dalam air tu pon macam lumpur je...

    tapi aku fikir ko yang nak datang menyelamatkan aku, terus tak jadi aku nak terjun. kalo ko pompuan yang seksi giler, memang ler aku sanggup terjun. wahaha

    ps: the truth is hard :(

    BalasPadam

terima kaseh :)