Isnin, 10 September 2007

...aah! END of weekEND

... malas lak nak tulis. hehe

Disebabkan hari sabtu dan ahad lepas aku asyik lepak dengan Encik Yazid dan beliau telah menceritakannya, so rasanya tidak perlulah aku untuk bercerita benda yang sama (alasan seorang pemalas). bacalah..



aku telah tambah beberapa lagi link kepada blog rakan rakan aku. let me introduce to them one by one..


  • Aishii - The Otherside
    oleh Sha

    Mengenai kesah luahan hati seorang wanita yang bernama Aishah yang kini merupakan seorang pelajar di salah sebuah institut tempatan selatan tanah air. motto blog beliau adalah "I am, I exist, that is certain". cerita yang disampaikan ditulis dengan sesukahati die je (rujuk komen aku kat frenster die). hah.. tapi tak pe. tu yang buat aku suke bace blog si sha ni. hehe
  • my name is alan..
    oleh alan

    Sebagai seorang bakal pilot dinegara kita ini, alan telah melatih dirinya untuk menyampaikan (ataw mengforwardkan) email/spam/frenster buliten di dalam blog beliau. pilot and forwarding email. apa kaitannya? sila tanya kat alan.. (ekceli die cakap die buat blog adalah: "saje test.. org sume ade.. aku nak gak..")
  • Not a cinderalla story
    oleh (bukan) Ati/Edriati

    Suka duka kutukkan serta segala apa cerita dicoretkan didalam blog kawan satu sekolah ni ha. just recently, die slalu post pasal kutuk orang. cemerlang sungguh la minah ni. hehe.. owh. 3 November ni die akan menyambut birthday die yang ke 23. taniah.
  • Teratak 42
    oleh Penduduk Teratak 42

    Kesah asam garam kehidupan penduduk Teratak 42 mengharungi suka duka kehidupan. Blog ini dicoret oleh penduduk Teratak 42 yang terdiri dari high class, middle class, lower class serta lowest of the lowest (aku le tu) yang masing masing mempunyai pelbagai status penduduk, iaitu penduduk tetap, penduduk kadang kadang tetap serta penduduk yang buat buat tetap (Betik)...

13 ulasan:

  1. ko malas tulih pun aq dah tahu.
    "Welcome to reality world"
    He he he

    BalasPadam
  2. boring kan? :)
    tp best gak super saver tue...
    cuma sy tak dapat ler.. asyik2 service takder...huhu

    BalasPadam
  3. @president
    haha. sy pon selalu jugak macam tu. last last, saya guna call biasa je.. =)

    BalasPadam
  4. aku langsung xdaftar mende alah tu...kalo daftar pon xtau nk cal sape...hoho...first time aku dgr raja ckp (dalam tulisan) perkataan "saya"...hoho

    BalasPadam
  5. wehh..menade aku kutuk org la..
    hahahha...aku kutuk Man U jek. =D

    BalasPadam
  6. heheh...
    alan @kisah seorang pilot...
    pilot terlampau... =D

    BalasPadam
  7. @abeming
    saya pon guna untuk call causin dan president je. pastu member saya yang pakai. ehehe

    BalasPadam
  8. @ati
    ye la. ko kutuk Man U, pastu kutuk orang yang sokong Man U. dok gitu?

    wah. macam mana ko boleh taw kesah kehidupan seorang pilot terlampaw (alan) nih? or ko memainkan peranan penting gak? =P

    BalasPadam
  9. hahahha....
    ape la sgt watak aku kalu ada..
    itu pon kalu ada la.. =D

    BalasPadam
  10. takkan aku nak bagitaw kot watak ko ape. haha.. tapi kire kalo ko takde dalam cerita tu, tak hidup la cite tu. hahaha

    BalasPadam

terima kaseh :)