Ahad, 23 September 2007

...aah! girls

Beberapa hari lepas, aku try godek godek carik domain internet. tension lak aku, banyak domain name yang aku suke, sume dah kene amik. yang aku ingat 2 tahun lepas still available.

Fa.com - pasal sabun fa
Fa.net - tah, search engine mane tah. tucows punye
Fa.org - friends academy ape tah
Fa.biz - available, tapi aku tak suke .biz
Fa.info - available gak. tapi aku pon tak minat sangat .info

ade gak aku amik fa.net.my.. tu pon kalo aku banyak duit la...

Beeth: Girls are like internet domain names, the ones I like are already taken.
honx: well, you can stil get one from a strange country :-P

taken from QDB Quote

...aah! and faith unfaithful kept her falsely true...

28 ulasan:

  1. hah. true wat. rase macam nak amik .tw ke, .hk ke, baru macho siket. and carik girls dari.... ehehehe

    BalasPadam
  2. jangan tunggu lama-lama bagaikan cinta ku terhadap selipar lawa di JJ

    BalasPadam
  3. http://porttowns.org/fa.com.my/ ni ada ni.. fa.com.my tapi folder aje la.. keh keh keh

    BalasPadam
  4. yazid..
    tak nak menunggu seperti menunggu musim durian kat kampung aku. tunggu durian yang tak pasti akan jatuh ke tanah. entah entah, belum jadi durian lagi, tapi putiknya dibawa angin...

    BalasPadam
  5. فيصل
    fa.com.my memang ada. tapi kene bayar RM80.00.. kalo takde .my, cuma RM30.00 sahaja.. nanti kalo aku dah dapat riban riban, aku amik je .my tu. tapi ko jangan hek la pulak. kot tak aku amik wifi adapter ko. kekeke

    BalasPadam
  6. jgn weh.. sian la kat aku hehheh... balik ni aku nak stumbler ka umah..hehehe... war walking lagi nampaknye

    BalasPadam
  7. hah. bagus lah tu. dukung pc ko yang ade leaking karen tu jalan jalan. mau taknye bergegar je badan ko. kekeke

    BalasPadam
  8. bauah durian gugur tanpa kita sedari, taoi nak mengarap dia dtg bergolek lagi sukar.

    BalasPadam
  9. bak kata org; yg pipih tak datang melayang, yg bulat tak drg bergolek. :D

    offtopic; war walking.. hehe. jenuh la berjalan nk stumbler satu kg ..

    BalasPadam
  10. yazid..
    yang lucky sahaja dapat durian datang bergolek. yang lain, kene la menunggu di pondok usang. menunggu.

    fox kid..
    yang pipih boleh dilayangkan. yang bulat boleh digolekkan. hehe

    heh. mungkin gak kat kg kucai tu ade AP. mungkin la.

    BalasPadam
  11. aku suka yang dalam quote tu...very very true...hoho

    fa...aku rase kalo ko buat ni lg gempak...

    http://www.fa.gov.my

    BalasPadam
  12. ko bleh beli domain gov.my kt sini http://www.ipxcess.com/

    RM100 setahun...muahaha...aku dah check...still available...kekekeke..

    BalasPadam
  13. abeming..
    fa.gov.my.. bukan ke kene register sebagai badan kerajaan or soft of. takkan le leh reg sesuke hati je.

    lagi pon ade le heker suke hek domain gov.my nih.. hehe

    yazid..
    hah. tunggu le. mane taw nanti durian jatuh betul betul di atas kepala.

    BalasPadam
  14. raju..
    mana ko dpt quote tuh...
    hehhe..betol ke tuh..
    cam xcaye jek..

    quoting yazid.
    "waiting for true killer combo chick"

    xabis2 ngn combo chick korang la!
    hahaha...aku salah sorang la. =D

    BalasPadam
  15. boleh ler raju chacha...kt situ leh daftar...hihi...

    nanti chai akan tinggalkan kesan2 betik dlm host ko...kikiki

    BalasPadam
  16. to edriaty
    selamba je mengaku "true killer combo chick"

    BalasPadam
  17. fa...sy ada jer kat sini...cuma bz sikit...
    macho ar pic tu... siap ada asap2 lagi..mcm magician pun ada.. muahahahahahaha!!!!!!

    psl yg nk kena bayar ribu2 tu , senang jer.. ala..ko minta jer Ming tlg byr kan... no problem tu... hehehehe...

    peace! ^_^

    BalasPadam
  18. hahaha..raju ckp ye!
    xcaya tnya raju. =D haha

    BalasPadam
  19. aq tak sempat tanya raju dia dah melarikan diri ke Melaka. Mentang2 lah internet katTteratak 42 tak ada sekarang ini.

    BalasPadam
  20. beginilah keadaan blog jikalau tuannya tidak lagi mempunyai internet...senyap sunyi...hanya pembaca yg membuat bising dengan menekan keyboard untuk meninggalkan komen....pasanglah streamyx - layanan khidmat masyarakat - umpan balik oleh gugel...=)

    BalasPadam
  21. enath Fa pasang la Kucai sampai bermimpi ngeri

    BalasPadam
  22. wah.. selamber lah korang kutuk kutuk kami kat sini...

    BalasPadam
  23. entah kitaog dah kemabli kepada asal he he he

    BalasPadam
  24. haha.. betul tu encik yazid. pasni ol 24 jam la..

    BalasPadam
  25. yayy!!! tenet dh ade balik...bkn niat hamba nk mengutuk...bagi semangat...bosan bila blog yg terbanyak komen2 senyap sunyi...=)

    BalasPadam

terima kaseh :)