Selasa, 11 September 2007

...aah! Naruto-Kun's Character test

naruto
Which Naruto Character Are You?
Test by naruto - kun.com


ref: Naruto-kun, yazid, t, ah chai.

...aah! tiada apa yang lebih menggembirakan apabila berat badan naik jadi 45kg. rekod yang tertinggi skali dicatatkan dalam tahun ini. nak nak pulak dah dekat time pose.. lagi senang berat aku naik :)

13 ulasan:

  1. Anti Sosial?
    Berat bertambah taniah ko makan ape ah.

    BalasPadam
  2. sasuke ke?hahahah..bia betik..
    45 kg jek..ringan gile.
    pinggang msti 24 nih kan.. =D

    BalasPadam
  3. @president
    hehe.. napa tidak?

    @yazid
    aku rasa aku memang anti sosial la. aku tgh berusaha makan banyak and makan konsistan ni. nak bagi aku gemuk!~ hehe

    @ati
    apsal orang tak percaya aku dapat sasuke? hah.. weh, camne ko taw pinggang aku brape. ko ukur time aku tdo hari tu ae..

    BalasPadam
  4. sume org dapat bajet pinggang ko.. ko tye india sbelah umah ko pon die tau..

    BalasPadam
  5. tu kena tolak 1kg berat selipar ko tu.. hahahhaha...

    BalasPadam
  6. hahaha..
    ada org bgtau aku la.. =D
    selipar jek da 1kg? men tipu..

    BalasPadam
  7. 2bru slipar.. blum tolak baju kemeja ngan taik lalat.. campo 2 mnede 2 jek da 700 grem..

    BalasPadam
  8. kesian ko Fa..
    takper... suatu hari nnt diorang akan percaya yg ko nie mempunyai berat yg ideal.. muahahahahaha!!!!

    BalasPadam
  9. alan..
    aku dah tanye dah. die teke ade miss siket. die kat pinggang aku 26". kire ok la tu. weh, camne ko taw berat bende tu dua 700 gram? sesuke ko je..

    tz..
    takkan le sampai 1kg slipar tu =(

    ati..
    takkan ko percaya kat gossip liar tu =(

    president..
    ha. camni la yang kita mahukan. hehehe

    BalasPadam
  10. hahahhaha...
    ade org bkk cite psl pinggang
    ko 24 ..hahah..ko tau kn sape.. =D

    BalasPadam

terima kaseh :)