Rabu, 30 Januari 2008

Gitar untuk dijual

Update: 2011/June/2
Ini cerita lama. Aku dah takde jual lagi dah gitar, penyapu atau penyodok sampah ni. Harap maaf..

.....

Sesiapa yang berminat untuk membeli gitar Squier Bullet second hand, sila hubungi aku. harga RM 500.00. boleh dibincang lagi. masih didalam keadaan baik. sila lihat gambar dibawah.



Percuma dengan apa apa yang ada di dalam gambar. penyapu. penyodok sampah. cd2 cerita. rak buku. err.. boxer (panjang punye ;) penghantaran percuma untuk sekitar Skudai. Tambah RM 2 untuk setiap kilometer diluar Skudai. Condition gitar: Baik. tidak percaya? datang sendiri ke teratak 42 untuk mencuba.

Untuk mendapatkan spek tentang gitar ni, sila lihat di wikipedia ataw di squier guitar.

Ni series ni beb. bukan main main. sape nak, bgtaw aku. korang tolong sebarkan kat kawan2 korang, mane le taw ade yang berminat.

26 ulasan:

  1. tu sume kire pekej. mahu? beli la gitar ni anum..

    BalasPadam
  2. yang mana 1 gitar ek...yg merah ke yg kuning...hehehe

    BalasPadam
  3. Sape yang jual gitar tu, Fa? Panjang ke?

    BalasPadam
  4. abeming..
    yang warne merah tu la. tapi yang warne kuning tu pon penting gak. sebab boleh digunakan untuk memukul orang yang gelakkan ko main gitar.. mahu beli? weh, ini pertama kali taw orang beli gitar percuma penyapu dan penyodok sampah. kire satu set la ni..

    pHu YinG..
    ini gitar geweng. dia terasa untuk jual gitar ini untuk kebaikan bersama. tapi kalo beli melalui tuannya (geweng), harga dia lain. RM550. kalo melalui fa je leh dapat RM500 ni. complete set.

    sapa cepat dia dapat..

    BalasPadam
  5. wei raju..
    penyapu x yh la msk dlm package..
    krg umah kite xde penyapu dh x msra alam..
    ko nk ke teratak 42 jadi pusat pelupusan sisa pepejal?

    BalasPadam
  6. lo. aku ingat keseluruhan objek didalam gambar itu dijual dengan harga RM 500. haha

    BalasPadam
  7. joe..
    penyapu tu dah buruk. dapat rm500, leh beli sampai 100 penyapu baru taw. ni kan salah satu tektik. beli gitar, percuma semua dalam gambar tu. hehe

    kucai..
    iye kucai. camtu lah ekceli. semua barang dalam picture tu dijual dengan harga RM500. harga pekej :)

    BalasPadam
  8. anum..
    tak pe. terima kaseh kerana singgah sebentar di kedai 0 -> 0s

    BalasPadam
  9. + bulatdlmsudu

    kalo x nk beli gitar tu xpe..bleh beli penyapu @ penyodok smph..pon rm500 tu, siap percuma gitar lg..x pon beli boxer panjang,hahaha..
    percuma gitar gak..

    kan raju kan?

    BalasPadam
  10. korang ni kan... nak jual gitar letak kt sebelah penyapu.. ape kata ko letak gitar tu..sebelah tv ke.. sbelah ps2 ke.. pastu ckp smua objek dalam gambar equal rm500

    lagi satu.. korang buat la installment.. baru jalan skit(utk kekawan katekan..)

    BalasPadam
  11. @johari

    penyapu -tak mahu.dah ada

    penyodok-tak mahu. dah ada gak

    boxer panjang-lagila tak mahu. ntah sape punyelah tu. cis

    BalasPadam
  12. johari..
    yeah. betul tu. kalo tak nak gitar, leh amik ape ape yang ada dalam pic tu seperti cd cd, boxer panjang. hehe. harga cuma RM500. percuma gitar..

    tz..
    itu boleh aje. nanti aku letak gitar tu kat sebelah tv umah kitorang. rm 500 jugak.

    yg installment tu, pon boleh dibawa berbincang. member member punya pasal, aku kira cincai la. cuma RM100/month untuk 6 bulan.

    circleinspoon..
    penyapu and penyodok. u'll never know when u need those apabila penyapu and penyodok kat umah korang dah takde.. sediakan payung sebelum hujan.. and boxer panjang tu.. emm.. betul ko takmo? jangan menyesal nanti :D

    BalasPadam
  13. @fa
    sungguh. aku tidak mahu dan tidak akan menyesal

    BalasPadam
  14. circleinspoon..
    haha. we will see ;p

    president..
    tak la. orang kan dah cakap, ni series ni nak jual..

    BalasPadam
  15. sudah ada member sekampung sedang merisik sekarang ;)

    BalasPadam
  16. aku berminat gitar tu... kau add myspace aku ni... www.myspace.com/thelegendrockmetal

    BalasPadam
  17. maaf lambat inform. gitar tu dah kene curik. celake sungguh pencuri itu..

    btw, tunggu la nanti ade lagi gitar nak di jual gak.

    BalasPadam
  18. sebenarnya pemilik asal gitar tu wa... n asalnya di teratak sedundun

    BalasPadam
  19. wa beli semasa grad 2001 hehehe ....remarks eddie akustik

    BalasPadam
  20. oh...aku dah jumpa sesuatu =P

    -adila azli

    BalasPadam
  21. Tanpa Nama 1..
    Ye ke. Sape name kau ek..

    Tanpa Nama 2..
    Tak tau plak aku. Aku tukang jual penyapu je..

    Tanpa Nama (Dila)..
    Apa yang kau jumpa tu ek.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wehy bgi free jew ar .. Dh trok dh tu ^_<

      Padam

terima kaseh :)