Jumaat, 18 Januari 2008

psu / tag

[psu]
Hari ini dapat beli psu (power supply unit) baru. terima kaseh kepada geweng terbabas kerana telah memberi sumbangan yang besar di atas transaksi pembelian ini. thanks geweng..

[tag]
Peraturan mudah, hanya tambah 5 link lain dan mencetak link-link yang sudah ditag. Ini akan menjadikan pertumbuhan secara eksponen 5, 25, 125 ..... dan sehingga infiniti. Dengan ini akan menambahkan peringkat Technorati, hits blog anda di Nuffnang, Adsense dan Advertlets dan bermacam-macam lagi.
Kerjanya mudah hanya:

The Strategist Notebook
Link Addiction
Ardour of the Heart
When Life Becomes a Book
The Malaysian Life
Yogatta.com
What goes under the sun
Ubuntu For Malaysian
Arsenal Malaysia
Malaysian Computer Technical Blog
TeqEdge
Qubix Blog
Silent Blogger
Senyuman Sedekah
Teranung.blogspot
Aku tetap aku
Taszara.com
Selfobliged [D]ot [C]om
Emphbone’s Blog
Internet Melayu
Kasyah
Christina Aguilera
Adsense MoneyMaking
Little Gray Cells
Bebelan Anak Tukang Jahit
~Menempuh Arus Masa~
From Zero to Zeroes
Not A Cinderella Story
Circle In Spoon
Eyes Only
Diriku Pak Dogol
dareToBeDifferent
+ Tukang Kaba
Aishii - The Otherside

and so.. aku tag President (Eyes Only), Sarmi (Diriku Pak Dogol), t (dareToBeDifferent), abg zaidi (+ Tukang Kaba), sha (Aishii - The Otherside).

5 ulasan:

  1. hehehe....aku x reti la buat link cmtu...ahahaha!!!

    BalasPadam
  2. right click, view source. pastu copy paste je. hehe

    BalasPadam
  3. mcm mana????????????????
    (byk sgt tanda soal tu menunjukkan aku x fhm mcm mana nk buat)

    aku buat la mcm yg ko ckp, tapi, mcm dicopy terus dari page ko jer.. x fhm aku....

    BalasPadam

terima kaseh :)