Jumaat, 15 Februari 2008

Cybershot Walkman

Thanks to those nice guy out there, sebab membantu aku meng-modding hp aku untuk menjadi Walkman.

here



Yang bestnye walkman ni, sebab dia ada cool giler media player ni (called as walkman lol).



plus, the equilizer pon ada tambah MegaBass.



and it is much more easier to jump between diff mp3 while playing.



now, i have a menu for 'WALKMAN'



and another menu for 'Cyber-shot' :)

but..

instead of all the pros i've tell ya, there's a big CONS to consider. cover untuk lens sekarang tidak boleh digunakan seperti biasa. maksudnya, after modding, tiap kali nak amik picture, terpaksa access kat menu, cybershot takde bukak secara automatic lepas cover lens dibukak. emmm..

ps: actually tak dapat nak buat fully cybershot walkman sebab salah setting tadi.
ps ps: and akibat salah setting tadi lah, hp aku jadi mengong. tak leh nak masuk menu langsung.

7 ulasan:

  1. belum dapat nak buat menu untuk macam walkman :(

    BalasPadam
  2. mmg best hndpon ko ni
    suara pon best kan
    tapi apsal dh kena ikat pki getah gelang tu?
    accesori tambahan ke,hehehe

    BalasPadam
  3. Beli housing baru la, Fa. Baru cocok dengan fungsinya tu. Hik hik.

    BalasPadam
  4. aku rasa kelo dapat gaji baru aku bleh buat.. kalo tak risikonya tinggi uhuhu

    BalasPadam
  5. president..
    takde lah best sangat. takde 3G, Wifi dan camera just pakai LED Flash je..

    joe..
    ahaa. yup. tu accesori tambahan. nampak menarik bukan? ;p

    phu ying..
    RM 10. mahal la ;p

    fa ya sod lam..
    ahaa. aku buat ni pon risaw gak. risaw giler kalo salah flash. mati aku kalo salah!

    BalasPadam

terima kaseh :)