Isnin, 4 Februari 2008

Graf

Tak best betul kalo aku tengok graf yang berkaitan dengan hidup aku sekarang..

ni graf wifi aku. tah macam mane tah ade banyak hole. tak stabil. kejap dapat, kejap tak..



ni plak graf berat badan aku. pon tak best gak. pusing pusing kat situ je..



and lagi tak best, kalo tengok graf transaksi pergerakkan wang dalam akaun :(



:'(

12 ulasan:

  1. aku rasa graph wang ko tu sama la mcm graph berat bdn aku..
    masuk je teratak 42, menconak naik berat. tp itu lah berat puncak aku
    so pasni akan turun2 la slow2,hehehe

    BalasPadam
  2. ko biar betul graf berat badan ko camtu XD aku rase takde la naik giler giler macam tu. setakat naik 10kg tu, kire bersyukur la. aku nak naik 10kg, terseksa aku. nak pengsan pengsan aku makan, still sama lagi..

    well.. mungkin ko tengah hati senang di teratak 42, sebab tu berat ko naik ;p

    BalasPadam
  3. orang lain duk kt teratak tu naek badan.. tapi penghuni setia?

    BalasPadam
  4. ...oh aku pun nak buat graf gak la satu...tp berkenaan apa ye...hmm...

    BalasPadam
  5. berat badan aku naik.. masalahnya.. masalah kecik bleh jadi besar.. kecik aje.. tapi bleh gaduh².. pelik betul la..
    graf aku.. aku nak wat graf lak a.. tiru ea..graf mood... mood ok ngan tak ok..

    BalasPadam
  6. ;)
    itulah namanya penghuni setia. sentiasa memberi keselesaan kepada orang lain dengan mengenepikan keselesaan sendiri :)

    abeming..
    buat gak la pasal berat badan and perjalan kewangan ko. mesti menarik.. hehe

    ku(cai..
    wah. apa kaitannya berat badan ko naik dengan gaduh2?? try la buat. graf mood ko. aku rasa mesti lain macam graf mood ko :p

    BalasPadam
  7. itu hanya la graf, tidak akan mencorak-corakkan apa2 untuk masa depan anda

    BalasPadam
  8. graf berat badan ko samer dgn graf berat badan me.. tapi tinggi sikit..

    graf perjalanan kewangan ko pun samer dgn graf perjalanan kewangan me.. tapi tinggi sikit..

    uhuhu, me cumer tumpang lalu jer bro!

    BalasPadam
  9. yeah. itu yang aku mahukan. tinggi sedikit. untuk mengelakkan kutukan sedara dan rakan rakan aku yang dah lama tak jumpa.. "ko apsal kurus sangat ni? ko isap dadah ke?"

    dan graf kewangan tinggi siket juga diperlukan. kot tak, makan roti canai la tetiap malam. hehe

    dipersilakan lalu ;)

    BalasPadam
  10. suka la dgn graf berat badan tu. wahahahaha!!!!
    klu saya buat graf mcm tu, xda turun naik.. confirm straight ja.. hehe

    BalasPadam
  11. ye ke. bukan ke kamu juara makan antara kamu, saya dan abeming ;p

    BalasPadam

terima kaseh :)