Jumaat, 29 Februari 2008

pakcik

Time flies like an arrow. Fruit flies like a banana.
Groucho Marx (1890 - 1977)


It's been a long time since the last time i enter the blogging block. my works now really shows its teeth (err.. taring. hehe). always keep me busy and always keep an apple away from me. really hate it. but money doesn't fall from sky... naturally la. we (or at least me) must put some effort to change the fantasy into reality. but sometimes the fantasy could bring someone to be dumb and dumber. depends la dammit.

ok. shut the shit off..

۞

a few days before, aku dan fazrol pergi melawat sahabat kitorang yang telah berkahwin. ex-forecast dan menjadi antara terawal antara kitorang yang berkahwin. dan bininya baru sahaja melahirkan anak sulung mereka. nama panggilan this baby is adam. nama penuhnya aku tak ingat sebab panjang sangat. namanya ada 3 patah perkataaan.. ni picture dia. comey kan?



looking at this baby, really drag me back on myself. apa yang aku dah accomplish selama aku hidup ini? nothing but just a wasteful time and effort. (also) killing others time and effort could be accounted to my bill. baru je semalam aku sentuh pc di office lama dan terus tak boleh idup seperti biasa. wow. really amazed with myself. haha!

well.. sekadar luahan..

18 ulasan:

  1. sekurang-kurang ko adalah pakcik terawal yg lawat adam. mesti adam suka

    BalasPadam
  2. bukan. aku adalah antara yang terlewat. dah ramai yang pergi melawat adam.

    biasalah. pakcik memang suke wat keje last minit ;p

    BalasPadam
  3. bestnyer dah ada anak sulong umur 24..apabila bapaknya umur 48 adam dah reti bekerja dan menjaga ibu bapanya.... jeles syot..(ni sifat kebapaan ke nih)

    wah.. aku dah kata.. you're the one of THEM(HEROES Season iv)..
    kamu musuh ketat anak niki@jessicca...

    BalasPadam
  4. haa. tu la pasal. senang nanti kawan aku tu. ko cai bila lagi? cecepat la kawin. calon pon dah ada. hehe

    ya kah? biasalah. anak jesicca (micah) tu ying, aku yang. tapi sama sama watak baik. haha.. chewah~

    BalasPadam
  5. semoga adam menjadi insan yg disegani juger..

    BalasPadam
  6. bile tgk baby ni, rse cam nk wat baby sendiri la plak..ngeee!! aku blom kawen lg..hahaha!!

    BalasPadam
  7. ya betul. nak nak plak aku tanya kawan aku apa pendapat dia menjadi bapa, dia kata 'biasa je'. haha

    cepat. sapa nak jadi calon aku sempat lagi nih ;p

    BalasPadam
  8. "...cepat. sapa nak jadi calon aku sempat lagi nih..."

    hehehe

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. president..
    isi borang dan tunggu untuk dipanggil ;p

    circleinspoon..
    tengoklah bapanya ;p

    BalasPadam

terima kaseh :)