Isnin, 17 Mac 2008

Index of /nangoi

Jumaat lepas, selipar jepun aku (yang kaler warne putih and ade biru biru siket tu) kene tibai kat Mesjid Taman Universiti. hah. selipar tu pon ada orang nak tibai ke? hangin aku.

Jumaat sehingga Ahad lepas aku mengalami kesengsaraan sakit kepala. argh!

Sabtu lepas aku mengemas bilik aku. (kiri = sebelum).. kemas tak? hehehe



Ahad, aku pergi menjemput أني yang baru tiba dari melaka. seronok. sebab dah lama aku ternanti nantikan kepulangan dia. walaupon sekadar menghantar dia (naik bas je) ke ulu tiram. tapi best!

Ahad juga. singgah di City Square. ade pameran rupanya kat situ. what a great match. a beautiful girl with a beautiful car ;)



Ahad lagi.. ada PC Fair di Landmark. tapi takde situasi seperti pasar borong.. emm.. high hopes? perhaps.. semuanya kat situ is the same old pieces. nothing new..



Ahad malam. untuk pengetahuan lebih lanjut, sila baca di blog Yazid..




۞

this weekend juga, aku berjaya mengdownload album Pheaw! Vol I (album tahun 2000). album yang mengenalkan aku kepada band band seperti Cromok dan FTG. dan juga akhirnya aku teringat kepada satu lagu yang dah lama aku tak dengar 18SGG - Nangoi. aku mencadangkan kepada korang (yang minat lagu lagu macam aku ke) dengar lagu ni ha.



Never say, never regret
no one can escape from this pain, no.. no one can
so is this the trails that i failed
cuz of my dreams and coming up as i show my own way

can u please stop being so good
think that u are so fine
i think u are just another fools
saying u never listen to me
if u can open ur eyes and maybe u can see

no more losers..
no one wins..

no more losers..
there's nothing to gain..
so is this the trails that i failed
cuz of my dreams and coming up as i do my own way

pain to expire~


aku suka sangat perenggan kedua tu. dan aku rasakan lagu ni amat sesuai untuk diri aku sendiri. sentiasa mengpush diri sendiri untuk membuat multi tasking dan multi platform, tapi akhirnya merosakkan diri sahaja.. haha!

16 ulasan:

  1. rajinnya kemas bilik..=)
    em..no wonder selalu ade pompuan dalam iklan kete..=P

    BalasPadam
  2. ya. saya memang rajin orangnye ;p

    haha. tau takpe. juga sebagai daya penarik ;p

    BalasPadam
  3. Sexy lady with cars.
    Eksploitasi sungguh. Tak paham tul aku. huh

    BalasPadam
  4. bukan eksploitasi la. kan dah cakap, beautiful girl with a beautiful car. a great combination ;)

    BalasPadam
  5. saya ada soalan cepu cemas...semenjak tinggal di teratak 42, sudah berapa kalikah tuan hamba mengemas bilik...hehehehe

    BalasPadam
  6. banyak kali lol. tak terkira dengan jari aku yang tak cukup ni.

    aku suke kemas bilik..



    aku juga suke sepahkan bilik..
    that's for sure XD

    BalasPadam
  7. ha ha ha. siot je letak gambar aq tgh melo dan bersedih hati.

    BalasPadam
  8. baru la orang tertanya tanya kenapa ko tengah down, lantas diorang akan bukak blog ko. dok gitu ;p

    BalasPadam
  9. aisey... bile teruna kemas bilik..camni la.. tapi biase la tu.. lelaki dengan dunianya.. tak gitu..

    BalasPadam
  10. Lebih kurang jer, x der beza pun hehehe.... ;P

    BalasPadam
  11. tz..
    hey. apa maksud ko? haha

    stefeno..
    ade la. sebelum tu kan penyepahan terancang. sekarang ni dah sistematik tersusun ;p

    BalasPadam
  12. wah! ah moi yg mengiurkn..haha!

    kisah yazid?? owh..sggh sadis..
    dr rupe die kt gmba 2 pn dh terangkn segala2nya..

    BalasPadam
  13. ah moi chantek ;p

    yup. even every picture's not tell a story, this time, it really does tell the story..

    BalasPadam
  14. kawan i pegi tgk pameran tu pon cakap pasal awek2 model tu..jadi konfius dgn niat kamu2 ini tgk pameran,haha

    BalasPadam
  15. ok jer klu nk meng'push'kan diri..jgn smp jatuh sudah lah...

    tapi, klu jatuh pun, mst bangun balik...hehe

    BalasPadam
  16. azie..
    mase tu g city square atas niat nak lalu g ke tempat bas. pastu nampak orang ramai ramai, g sana atas niat nak tau kenapa mereka berkumpul. pastu nampak awek, g dekat kat dia atas niat nak amik pic. haha

    president..
    yup. itulah. tapi kalo push sampai jatuh pon tak pe. yang penting leh pepandai nak bangun sendiri ;)

    BalasPadam

terima kaseh :)