Rabu, 5 Mac 2008

Majlis Perkahwinan Zaidi dan Aimi

Taniah kepada pakcik aku ni, bininya dan keluarganya kerana berjaya melangsungkan majlis perkahwinan ini dengan berjaya dan bergaya. sebanyak 9 buah khemah di sediakan untuk para tetamu.



Majlis ini menerima ramai kenalan dari pukul 11 pagi sehinggalah 4 petang. tiada alasan 'aku rasa dah petang sangat, tak boleh datang la' kerana maseh ramai lagi yang datang pada pukul 4 petang.



Orang bersilat. mungkin dia berkata "kalo berani, masuklah". haha. tapi memang ada yang masuk bersilat gak lepas dia nih. orang dari singapura yang masuk ;p



Merahnye dia ;p



Hadiah sumbangan yang diterima. hadiah yang aku bagi takde dalam gambar (sebab aku tak bawak hadiah aku lol)



Semoga mereka berbahagia hingga ke akhirat kelak :)



14 ulasan:

  1. dulu aku sgt tidak suka g umah org kawin.
    heh.
    tapi sejak dua menjak nih, kalo parents aku djempot ke umah org kawen, aku rajin je nak tawar diri ikot.
    heh.
    best dapat makan sedap.
    hehe.

    BalasPadam
  2. dulu, time kecik2 pun saya tak suke g org kawen.skarang suke.nak amik aura pengantin.untung2, tiba giliran saya pulak..

    BalasPadam
  3. circleinspoon..
    hehe. ko tu memang. kalo bab bab makanan ni memang ko no satu ek. hehhe ;p

    azie..
    amboi. tak sabar nak kawen nampak ;p

    tz..
    aku ingat aku nak masuk line gay la. macam anuar zain ke. hahaha ;p

    BalasPadam
  4. bukan tak sabar..memikirkan umur yg makin bertambah,muahaha.

    jgnlah masuk line gay.rugi.masuk line yg kiri kanan. dua2 pon sapu..

    BalasPadam
  5. wah.mmg sonok dtg kenduri kawen.
    kalu jd fotografer lg best.
    heheheh...

    BalasPadam
  6. azie..
    hehe. that is a fancy word for 'tak sabar' jugak ;p

    coklat stoberi..
    haha. korang yang ade camera best best memang la seronok jadi photographer ;)

    yazid..
    yup. taniah kepada beliau ;)

    BalasPadam
  7. tulah pasal.
    makan je tau...eksesais tak tahu mende.. tuh yg 'sihat' semacam tuh

    BalasPadam
  8. uu..senget kepala aku nak tengok gambar pengantin..

    BalasPadam
  9. circleinspoon..
    haha. bukan ke ko sekarang ni dah nampak agak chubby siket ;p

    atiqah..
    ko tak tengok la aku senget macam mane mase nak amik pic tu ;p

    BalasPadam
  10. memanglah..kan aku cakap tuh..making 'sihat'.
    pelaa kau

    BalasPadam
  11. kalau ada majlis utk kamu, bagitau la...hehehe

    BalasPadam

terima kaseh :)