Selasa, 1 April 2008

Por favor

aku ada beberapa perkara nak mintak tolong..

1st.

ni mesej yang aku dapat (mase tu aku tengah nak tdo):

Jap.. Hosmet dh kemas umh.hehe.b'kurg la skit keje.. ;p


and aku pulak terus reply macam ni:

Hehe.. br jewhtb a :-)


korang leh tolong aku tak, figure out ape the hellnye yang aku cuba tulis?? yang peliknye 'Hehe' dan ':-)' betul lak. penat aku dan yajit fikrikan. haha


2nd.

ari rabu 2 April (esok) aku kene present aku punye ass. as i stated before, my ass is really at stake. tolonglah doakan supaya semuanya berjalan dengan lancar esok.. waaaa~

♫♫♪♫♪♪♫♪♫♪♫♫

Band Meet Uncle Hussain.. mesti korang penah dengar kan? menurut yajit, band indie ni dah lama dah bertapak di Malaysia. namun, disebabkan 'new wave' (kemunculan band band indie di Malaysia) yang baru meningkat dan kini sering kali diputarkan di radio, maka kami predict kemungkinan music scene malaysia akan masuk ke alam 'indie' (and aku really hope akan menamatkan zaman penjajahan band indonesia di malaysia. hey, band malaysia pon bagus gak ape... maleh aku nak cite pasal syarikat rakaman malaysia nih). dan yang bestnye, vokalis MUH ni memang tinggi pitchnya. susah gak nak bawak jamm. hehe. ok. long story short. mari dengar lagu MUH nih ;)



Tiada bintang
Dapat menerangkan hati yang telah dicela
Bagai ku lumpuh tak mampu berdiri
Aku tetap begini takkan berubah kerna

Aku tetap aku dan alur hidup mu bukanlah aku
Guna hati akal dan fikiranku
Berbeza engkau dan juga aku
Dua hati yang tak mungkin bersatu
Adakah aku
Hanya bonekan yang enkau sering mainkan

Yang dikawal oleh jari jarimu
Ku punya hati dan perasaan
Pernahlah engkau fikirkan
Cukuplah cukup oh cukuplah
Guna hati akal dan fikiranmu
Berbeza engkau dan juga aku
Dua hati yang tak mungkin bersatu

Tak tahan tak tahan
Sabarku tak tertahan
Melayan sikapmu perawan

Berbeza berbeza
Kau dan aku berbeza
Kita memang tak serupa

Bebaskan
Ku ingin dilepaskan
Kita tidak sehaluan

Cukuplah sudahlah
Sampai disini sahaja
Hubungan kita berdua

17 ulasan:

  1. Hehe.. br jewhtb a :-)

    jewhtb tu hape?

    BalasPadam
  2. 'br jewhtb a'

    ni la words yang nak mintak tolong korang figure out, ape bende yg aku nak tulis. haha

    BalasPadam
  3. tu ko tulis:
    "bgs korang memang rajin"

    sekian

    BalasPadam
  4. peyus..
    haha. bukan kot. takkan la aku nak mencarut kat that girl ;p

    circleinspoon..
    haha.. mungkin jugak. tapi camne lak dengan huruf 'a' yang ada tetiba kat hujung tu ;p

    BalasPadam
  5. hehehehe..macam aku semalam...

    "Mengantuk berhentila sekejap. xde hal punye. Nak balik time siang kan..Kalu tolak pagi, 3-4 ptg dah sampai KT. tapi kalo naik dengan abg sepupu, abg sepupu boleh tolong hantarkan..janji minyak share..."

    then.. aku balas..

    "letak nati?"

    aku pon tak tau ape kesinambungan ayat [letak nati] denga petikan di atas...

    BalasPadam
  6. puas aku fikirkan...aku pon xdapat teka apa yg ko cuba sampaikan...pening...pening...pening....

    BalasPadam
  7. 'br jewhtb'

    baru jew h tb

    > baru jew n td
    >> baru jew nk tdo.

    tadaaaa

    BalasPadam
  8. i setuju ngan tz..tulah jwpn org mamai,hikhikhiki..i doakan everything will be ok for u :)

    BalasPadam
  9. tabik la tz...boleh rungkaikan misteri sms tu...cuba ko rungkai yang ni plak...

    "hgshdvbavjhgdkhjasd"

    :D

    BalasPadam
  10. ko maen petik aje huruf tu.. buktinya.. majoriti semua huruf ko tu terletak pada line tengah pada keyboard ko..

    secara rawak.. ko menaip huruf yang dekat dgn jari ko secara rambang.. pergerakan tangan ko selari sahaja...


    pssss: kalo ade mksud tertentu.. aku tidak tau.. tapi aku tengok huruf tu adalah selari dan sekali jari kiri ko tekan line bawah iaitu v.

    tadaaaaaaa~~~~

    BalasPadam
  11. tz, abeming, azie..

    boleh diterima XD

    baguslah korang. aku rasa camtu kot aku nak taip ekceli. hehe

    > > > baru je wa nk tdo

    hehe

    nanti la pasni aku letak lagi satu pulak ye. hehe

    thanks again ;)

    BalasPadam
  12. wah.ko pon da start cite psl muh jgak nih.ape kes..alan plak tuh.mesti pengaruh yazid.heheh

    BalasPadam
  13. president..
    mane ade ;p

    yazid..
    haha.. aku juga tidak faham lor ;p

    BalasPadam

terima kaseh :)