Sabtu, 12 April 2008

Possibilities

Seketika berym bersama geweng..

fa wildchild: ape macam kat offshore
fa wildchild: ade awek baik tak
fa wildchild: haha
nazri ahmad: seram
nazri ahmad: gersang
nazri ahmad: kenyang
fa wildchild: hahaha
fa wildchild: leh aku tulis kat blog nih
nazri ahmad: tlis la kat blog


Tahun ni, aku bakal menyaksikan banyak kawan kawan dan mereka yang rapat dengan aku mengambil another big step dalam life diorang. iaitu bertunang (dan ada juga yang terus mahu bernikah). taniah diucapkan kepada mereka. walaupon ada yang tak confirm tarikh lagi (hehe), tapi baguslah perancangan korang. seronok. sebab diorang dapat mengikat dengan orang yang mereka cintai..

Tahun ni juga, akak aku bakal dinikahi dengan tunangnya (mengikut perancangan, akhir tahun ini). baguslah kepada akak aku dan tunangnya. wish u all the best. not only for my sis and her tunang, also for all of them (mentioned above). wish perhubungan korang sume kekal. nah, amik 4 leaf clover ni sebagai simbol untuk hope, faith, love and luck..


dan aku pula.. emm. still betting on the possibility. only time will tell..

ekceli, time will tell nothing except based on what we've done. so, aku kene la berusaha bersungguh sungguh :)

♫♫♪♫♪♪♫♪♫♪♫♫

Hari ni rasa macam penat lak nak tulis pasal music scene. hehe.. just listen to ol' Intoxicated - Possibilities ;p



Everytime I look at you
I wish you look my way (wish you look my way)
And it flash me that dozen smile
that really makes my day
But of course it's just a dream
a dream that won't come true
And for a required love
I wrote this song for you

I always think of how'd it be
if we were together
you and me holding hands
it's a dream
I can picture it right now
you and me
It's a dream
It's a possibility

When I look out of my window
I hope you look up at me (hope you look up at me)
if only you could read my heart
my love so true you'll see
how empty my life would be
if I don't have you
and for a required love
I wrote this song for you

I always think of how'd it be
if we were together
you and me holding hands
It's a dream
I can picture it right now
you and me
It's a dream
It's a possibility

you and me
It's a dream
It's a possibility

you and me
It's a dream
It's a possibility

13 ulasan:

  1. dah lama tak singgah sini.
    selamat berusaha..caiyok2 ^^.

    BalasPadam
  2. aku mcm terkesan dgn lirik lagu tu..
    -_-

    BalasPadam
  3. tak ku sangka..jiwang juga kamu ni.. =P

    BalasPadam
  4. nothing impossible-depeche mode

    Just give me a reason, some kind of sign
    I'll need a miracle to help me this time
    I heard what you said, and I feel the same
    I know in my heart that I'll have to change

    Even the stars look brighter tonight
    Nothing's impossible
    I still believe in love at first sight
    Nothing's impossible

    How did we get to be this far apart?
    Lets take a chance, go back to the start
    I want to be with you, have something to share
    I want to be here, I am not there

    Even the stars look brighter tonight
    Nothing's impossible
    I still believe in love at first sight
    Nothing's impossible
    Even the stars look brighter tonight
    Nothing's impossible
    If you believe in love at first sight
    Nothing's impossible

    I still believe in love at first sight
    Nothing's impossible

    good luck, mr lover. he he he

    BalasPadam
  5. Dalam keseronokan korang di Teratak 42 tu, sila jgn lupakan aku (bekas housmate) yang jauh ditengah laut ni. Korong bertuah boleh tidor dan bangin, berjalan, berlari, bercakap, berblogger sesuka hati. Tapi aku kene hidup dengan penuh disiplin dan dedikasi sepanjang masa....(Suatu sifat yang tak pernah aku semai dalam diri ini)....(Gayweng)

    BalasPadam
  6. best jugak lagu ni...terus aku download tadi...thanks lagu...

    BalasPadam
  7. ha, nilah 1st time seleraku dan selera muzikmu sama,haha..i lyke that song also..

    eyh, kamu udah di tag tau!..sila rujuk ke blog ku.

    BalasPadam
  8. Lama sudah tidak singgah. Uhuhu..
    Sudah bertambah target nampak.

    BalasPadam
  9. FA..AKU PON DOAKAN KO AKAN DAPAT BERSAMA DENGAN SI DIA YG DICINTAI...BANYAK2 BERDOA OK... INSYA ALLAH.. :)

    BalasPadam
  10. hoho..ckp sal kawen2 neh, rakan baikku pun mahu kawen dis coming 2nd may. waaa..muda lagik lak tuhhh..phew~
    neways, thanx 4 linking my blog to urs. i'll link u back in a sec.
    daa~ ;)

    BalasPadam
  11. izawati dan yazid husain..
    thank you very much ;)

    president..
    kamu terkesan apa ya?

    missyizzati..
    biasalah. umur dah makin tua dah ni. hehe

    geweng..
    haha.. ye ke? yang slalu ym dengan aku tu sape lak. siap kate tengah boring lagi mase tu.. ;p

    abeming..
    lagu tu cakap sama sama kat ko ;p

    azie..
    kalo saya tak buat tag tu boleh tak? hehehe

    atiqah..
    target itu memang sudah tersenarai di dalam list saye ;)

    tanpa nama..
    terima kasih. insyaAllah. semoga kamu juga begitu..

    princess liyana..
    hehe. semoga kamu cepat dapat merasa nasi minyak dari parti saya nanti ;p

    abeming..
    bz lol ;p

    liyana jaafar..
    wah. wish for him/her taniah. bagus apa kawin muda muda ni.
    btw, u r welcome. tata~ ;p

    BalasPadam

terima kaseh :)