Jumaat, 2 Mei 2008

:)

Selamat tinggal kota yang kejam. aku mahu pulang ke kampung, demi mencari ketenangan dan merasa keheningan desa :)

and yeah. ini yang dimaksudkan oleh poster 'you gotta do, what you gotta do' ;p

7 ulasan:

  1. haha..
    alahai~
    pergilah membawa diri.
    jgn lupa kembali lg.

    BalasPadam
  2. selamat memulangkan diri ke lubuk.
    pandu cermat jiwa selamat. err, kalau naik bas, pesan kat pak cik driver.

    BalasPadam
  3. oit...lum balik dari kampung ke...

    BalasPadam
  4. Setuju!mari kita tinggalkan kota kejam ni. Dah kat umahpun:p

    BalasPadam
  5. kota yg kejam.?.cume ko ckp kat aku.. sudah berapa abad ko berada di situ.. keh8

    BalasPadam
  6. fuxane..
    ya. sudah pergi membawa diri..
    dan juga sudah kembali ;)

    atiqah..
    tak sempat nak pesan. sebab sekarang ni dah kembali ke skudai :)

    missyizzati..
    memang betul ape ;)

    abeming..
    sudah balik. :)

    tz..
    hehe.. takde la lame sangat kat sini. baru 6 tahun, kira masih mentah lagi ape ;p

    BalasPadam

terima kaseh :)