Jumaat, 23 Mei 2008

Google Reader

Well, time has never been a friend...
- Frank (Everybody Loves Raymond)


it's really been a while. thanks to google reader, aku ada 52 post perlu di baca.



dan sesungguhnya aku amat mengrekemenkan kepada kamu yang blog-addict untuk menggunakan Google Reader. because it's online, it's free and best of all, it's from google XD

ps: sedang dunia berkira kira mengenai feature Web 3.0, masih ada lagi yang cuba menolak kewujudan Web 2.0. :sigh:

ps ps: Download Estrella - Stay from here

6 ulasan:

  1. cool tip, that google reader.

    and, kelaka tak? saya kliklah link lagu stay yang anda provide ituh, die kate

    "Forbidden

    You don't have permission to access /Estrella - Stay.mp3 on this server."

    tapi, thanx. hoho.

    BalasPadam
  2. owh...macam function yg ada kat LJ.
    tak tau plak Google pun ada.

    will try!

    thank you!

    BalasPadam
  3. ape ke henye yob?
    ye ye aje!
    cayalah!
    redah jer!!!
    alamak! terlebih suda..

    p/s: berjaya i buat komen untuk u,hikhik

    BalasPadam
  4. wah dah nak kuar web 3.0...web 2.0 pon aku xtau pebende...hehehe

    BalasPadam
  5. missyizzati

    ye ke. tak dapat eh. hehe.. sori ye. nanti saya upload lagi. err.. memang klaka. hehe

    circleinspoon
    LJ tu apa? Labu Johnson? sama sama

    Princess Liyana...
    it's hot in the market :)

    azie..
    haha. tak pe. len kali tak perlu susah susah fikirkan utk komen ye :)

    abeming..
    ekceli aku pon baru tau dalam tahun ni ;( hehe

    BalasPadam

terima kaseh :)