Sabtu, 3 Januari 2009

kosong 2

this is another weekends story..


....
...
..


actually, takde cerita pon. biasanya hujung minggu camni akan pergi melepak dengan cik اني. tapi disebabkan aku dah pergi celebrate birthday die kat tepi longkang jiran rumah die, so, tunggu je la minggu depan untuk jumpe die lagi skali.. hehe (lagi cerita dari perspektif اني di blog die).

eh lupa nak umumkan. cik اني ade blog baru. hehe.. pastu die pon ade kerete baru. myvi warne itam. no plet, MBS (1000 * a + 100 * (a + 3) + 10 * a + a + 2). ha. kira sendirik.. hehe

dan..

kali ni rumah dah takde internet. tak bestnye. menulis entri ini pon di atas talian dan pc hak milik tuan betik. jadi tak dapat lah nak follow up korang punye blog selalu :(

serta..

dua ekor anak kucing si putih dah ilang. salah satunya rasanya dah mati, kitorang (aku, kucai dan fitri) nampak badannya lembik sahaja. kene langgar kereta rasanya. namanya si batman. sedihnya..

emm.. ada yang datang, dan ada yang pergi. sama seperti tahun lepas...

12 ulasan:

  1. kesian si putih..
    anak2 nye udah ilang..
    menyambut tahun baru dengan kehilangan 2 ekO anak..

    hepi beday untuk si dea.. :)

    BalasPadam
  2. itulah. kasehan si puteh. tapi kali ni mungkin lebih baik daripada tahun lepas. tahun lepas, semua keempat empat anaknya mati :(

    BalasPadam
  3. batman pong volleee matii.. sodeyyy kannns

    BalasPadam
  4. aq pun ada masa tu

    minggu ari tu aq gi krusus la.

    BalasPadam
  5. en_me..
    sedih tak terkata.. baru je beberapa minggu bagi dia nama tu..

    yazid..
    ye. ye. orang dah nak kawin. dok sebok je memanjang :p

    BalasPadam
  6. gilak romantik u fa selebret tepi longkang,kah kah kah

    BalasPadam
  7. uhuu ciann nye..kes langgar lari. kene repot polis tuh.. kejam tol.

    well..apa yg ko hadiahkan dia mlm new yr? tepi longkang pon kire romantik la sbb at least dpt jumpe ek? hehee.. so...teruskan ajar akak kite tuh drive...pasni bw aku jln2 ek..

    BalasPadam
  8. azie..
    romantik la beb. malam gelap gulita yang dihiasi dengan candles dan fireworks. fuhh.. disertakan dengan bau bauan dari longkang. memang romantik abes. hehee

    fafa..
    tak pe. biarkan pelanggarnya sentiasa dihantui oleh mangsanya sahaja.
    hadiahnya hanya diketahui oleh ani sorang je. hehe.. aku takde lesen lor. aku nak kekal takde lesen sebab nanti kalo nak g jalan jalan, tak payah aku drive. nak dok blakang je macam seorang raje :p

    kate nak g singapore? mari la datang ke jb ni ha dulu. nanti ani bawak kite g singapore XD

    BalasPadam
  9. beb, aku sgt bersimpati dgn nasib putih..walaupon masa aku bersamanya amat singkat.

    tapi xpe, kat sini aku dh ade "LABU". seekor kucing yg gengster. nnti2 aku tulis pasal labu. ade masa aku bawa labu gi jb k. kita laga kucing..ok ke ha?

    BalasPadam
  10. boleh juga

    nant kami perkuatan khucing kami

    hahahaha

    BalasPadam
  11. jangan main main woo dengan si putih. hari tu die siap g kejar dengan tampar anjing liar kat depan umah ni. hahaa

    aku nop hal je. kite buat lage kucing. aku bet kat kucing aku la :p

    BalasPadam

terima kaseh :)