Selasa, 31 Mac 2009

Salah selit

gusar gusar kah? enjoy video nih XD XD XD



ps: ini bukan translation. cuma ape yang die cakap tu dibahasa malaysiakan XD
ps ps: nanti aku letak lirik die. fun giler. hehe

14 ulasan:

  1. hahaha~xpsal2 melayan vid 3minit52secs ni...klaka la..mcm vid gelimat..huhu~ rajin eh mencari raju...lalala~

    BalasPadam
  2. tak cari pon. memang dah subscribe dah channel die. hehe

    BalasPadam
  3. skang da nk exam..xleh layan sgt..nnt bile da abes xm bule la kamu aja cane nk subcribe cenel dea eh..hehe~

    BalasPadam
  4. intan..
    ha. waktu nak dekat2 exam la waktu bersuka ria. lepas exam baru la musim tensen tensen sebab mengenangkan tak dapat jawab exam. tepat tak?

    en_me..
    a'ah. lawak giler XD

    BalasPadam
  5. ade plak..mane bule bersuke ria tym dekat exam...tym tu ade lah waktu cuak ke bebeh...huhu~ pas exam adelah waktu bersuka ria..xkesah la bule dpt jwb ke x..janji da abes..hehe~

    BalasPadam
  6. fa...bg emel...mau invite utk view blog..
    =D

    BalasPadam
  7. ravi..ravi..
    cukup menggeletek hati btul la

    BalasPadam
  8. intan..
    sekarang ni intan kat china kan? g la enjoy ;p

    yazid..
    ;p

    adrinata..
    dah popular dah lagu ni ;p

    president..
    sudah hantar ;)

    circleinspoon..
    hehe

    liyana..
    gelak puas puas ya ;p

    atiqah..
    dari channel yang sama :D

    johari..
    haha.. tau tak pe x)

    BalasPadam

terima kaseh :)