Isnin, 26 September 2011





Aku rasa dah lebih 5 tahun aku mengidam kamera Sony. Seriously. Gambar - gambar yang aku amik biasanya dari kamera cellphone telephone atau kamera pinjam...





And finally.. tada~!





Aku nak compact digital camera, cap Sony dan ada GPS (nak buat geotagging)..





GPS!!1





Gambar antena satelit tuh









Command: Get-Info > Locate









atau dalam Windows Live Photo Gallery




> MFW
(>mfw = my face when...)


Alhamdulillah :D

7 ulasan:

  1. hahaha. suke gile part the rock nyer conversation tu. n nice camera! ;)

    BalasPadam
  2. wuiyooo!!! jeles ni, Fa..sy pun sama...ambik gmbr dari kamera telefon saja.. mmg nk beli camera tp x kesampaian lagi..;(

    BalasPadam
  3. thanks.. ape lagi. sony tengah ada promotion nih :P tapi sony mahall laa..

    BalasPadam
  4. good for you!
    ni nak tayang waktu wedding ema la ni~

    BalasPadam
  5. Tak le. Aku mmg dah lame nak beli. Beli sabtu lepas sebab nak amik gambar akak aku konvo.

    BalasPadam

terima kaseh :)