Jumaat, 16 September 2011

tl;dr

Kalau dah nama pak karut tu, memang ade je bende nak cerita. Pastu cerita tak nak kalah pulak, takde ending. Cerita panjang - panjang sampai tak tau camne nak stop.. Last - last, aku rase dah makin malas pulak nak menaip panjang - panjang ni. Kang ade gak orang tulis camni kat komen aku:

tl;dr!!1

too long, didn't read (internet slang kot).

Haish.. Tapi kalau aku nak taip pendek - pendek, baik aku update kat status YM aku. Tak pon update twitter. Tak pon letak kat facebook. Eh ada orang main lagi ke google buzz? (Dan oh,,, masih belum ramai lagi kawan kat Google+ aku. Atau maybe sebab aku tak invite orang lain.. Macam mane skali pon, macam bosan je kat situ). Tumblr? Takde keje aku nak re-tumblr/re-tweet orang lain punye. Cukup lah dengan blog aku ni yang banyak gambar dari mane - mane tah.. ahah


Original Content Is a Myth
(Gambar graph yang ni pon, aku amik dari website orang lain)

Dan sebab tu la, sejak dari dua bulan lepas, aku mule la nak cuba try buat cerita dan diselang - selikan dengan banyak gambar.. Ele macam buku cerita budak - budak. Tulisannya siket, gambarnya pula,, fuh banyak giler. Interaktif la katakan..

Tapi agak susah rupanya. Bayangkan je la nak kene carik gambar sesuai. Tiap kali berjalan, aku snap sana sini gune camera phone aku. Pastu nak susun, nak edit, size kasi `ngam - ngam suy` dengan blog aku ni, kasi fit je.


Lame tu wehhh..


Eh kejap kejap.. Ape korang kate??
tl;dr kau kata???
Aku baru tulis siket ni, tapi dah panjang sangatt bagi korangg?


...


۞ ok tak pe; sambung gune komik pulak...
















. . . . .











Aku dah ilustrasikan blog aku dengan gambar pon tak paham gakk??




۞ P/S:
[61] Hehehe. Jangan marah ae Circleinspoon. Gurau - gurau je. Maaf zahir batin. :P
[62] Ramai je yang cakap diorang tak paham apekebendeyangakutulis. Tapi diorang tu sume cakap secara verbal, ni je yang boleh buat screenshot. hehe

4 ulasan:

  1. maaf zahir dan batin anda dalam peringkat semakan. untuk kelulusan perlu belanja makan dulu

    BalasPadam
  2. Maaf, saya tak nak terlibat dengan aktiviti rasuah.. :P

    BalasPadam
  3. KAHKAHKAH.dasar si bebel.eh.ops.maaf zahir batin

    BalasPadam

terima kaseh :)