Jumaat, 26 Ogos 2011

In Response To: Google+

2 comments
I mean here



Finally.. I'm here :D




"In Fa's circles (8)"
"Have Fa in circles (8)"

Balanced bar i guess..



Whoops..



Walaupon ramai rakan - rakan aku yang gune google services kat internet ni, rasanya masih tak popular lagi Google+.. Alasan yang biase sangat di dengar: "Facebook pon tak terjaga.. Ini kan pula nak join baru punye facebook.."

Oh jangan di tanya ape beza Google Buzz dan dulu punye Google Profile.. Mane aku tau..

FYI:


Hmm.. Native app khas untuk dua mainstream mobile OS je.. Nasib laa sape yang pakai Windows Mobile dengan Blackberry.. uhhh

۞ Notes:
[56] Sumber gambar pertama di dalam entri ini: Spongebob que card
[57] Sumber gambar kedua: My Google+ Profile
[58] Sumber gambar ketiga: Youtube untuk salah satu video dari failblog.org: Got Fail?
[59] Sumber gambar keempat: verydemotivational.memebase.com
[60] Sumber gambar terakhir dalam entri ini: Google+ for mobile

Khamis, 4 Ogos 2011

4th Ramadhan

7 comments
Eh. Tinggal lagi beberapa minit nak habis 4th Ramadhan.


Happy birthday ke-28 untuk diri saya sendiri :)