Isnin, 11 Jun 2012

Which day izit?

Semangat nak bangun pagi dan jadual kehadiran kerja aku memang berkadar langsung dengan hari tersebut.



Isnin
- Masih mamai mamai lagi. Masih tidak dapat terima yang weekend dah habis dan hari ini kene kerja.. And the baddest part is, ade 5 hari lagi untuk bekerja!!

Rabu
- Come on Fa. It's halfway there. Lagi separuh weekdays je sebelum cuti.. Come on Fa, you can do it!!

Khamis
- Alalalala.... 1 more day. Dah siap dah fikir esok lepas kerje, nak terus balik kampung atau balik kampung lepas terus balik dari kerje!!

Jumaat
- Thank God It's TGIF!!!


The only productive day is Tuesday!


.. Tak boleh ke hari2 keje waktu Selasa je?

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. ".. Tak boleh ke hari2 keje waktu Selasa je? " <- ayat yang menunjukkan saya nak jadi produktif ;)

      Padam
  2. Ia menunjukkan awak nak kerja hanya pd hari selasa sahaja~

    BalasPadam
  3. aku setuju part yang isnin tu. memang rasa lemau je. tapi apakan daya aku ada kelas isnin pagi. programming lak tu. kalau aku mamai, student aku pon mamai jugak. maka aku kena bersemangat pada hari terbabit.

    yap, dulu aku mmg kira bila nak hari jumaat. sampai mimpi2 esok jumaat. tapi sekarang aku dah positip dah. star hari selasa aku akan cakap "takpe esok rabu", bila rabu aku akan cakap "wah esok dah kamis" bila kamis plak aku dah leh cakap "yey! esok jumaat. " cuma yang tak bes tu hari jumaat aku ada 2 kelas and 1 class is 2 hours each. dua2 programming. lepak huhuhuhuu..tapi takpe ...lepas jumaat kan dah sabtu :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu la. patutnya hari isnin di ishtihar hari lemau sedunia.. huhu..

      haha. die kan, sebenarnya yang penting tak yah fikir sangat pasal hari2 tu. memang penat kalau dok asyik fikir bila la nak hari sabtu ni.. kalau dah time hari ahad lak, lagi tension.. huhu..

      -kene carik passion dalam kerja sebenarnya-

      Padam

terima kaseh :)