Rabu, 1 Ogos 2012

WTF to WTG!!


Tiap kali kalau aku sampai rumah dan masuk ke bilik aku, mesti aku terdetik cakap WTF?? (What the Fairuz?)..

Giler tension giler tengok bersepah. Masalahnya, ruang aku yang sangat limited, mane lagi la aku nak campak barang - barang tu. Huhu

..

Jadi malam semalam aku pergi shopping raya kat Giant Taman Seri Sentosa..


Dan hasilnya,,


Serta,,

At least kalau kau nak menyepahkan barang, kau ada compartment sendiri. Kalau bersepah dalam tu pon, takde la nampak dengan mata kasar. Hehe



Way To Go!


Also,,

Mahal giler!!





8 ulasan:

  1. WTA?
    (What the Ayam?)

    hanya mampu geleng kepala tgk persepahan sistematik awak..

    Akhirnya awak jd pelanggan Giant..

    Welcome to da club~

    BalasPadam
    Balasan
    1. NO! NOOO!! NO!

      Esok saya nak gegar Giant tu. Awak tengok tu. File biasa yang ada ring berharga RM 14.99!! Seingat saya, harga dia tulis RM 5.00 je.. Ni yang saya tak suke giant. Selalu sangat tau.

      Padam
    2. Nape tak cek dulu?Rase2nye yg Rm5 tu,fail kanak2 yg plastik tu...Jgn salahkan Giant, die tak bersalah.hehehehe...

      Apa-apa pun, still,

      WELCOME TO DA CLUB~

      =D

      Padam

terima kaseh :)