Ahad, 27 April 2014

Automatic Response

1 comments
Khamis lepas, aku rasa sangatt penat dan mengantuk.. Balik je keje pukul 7 malam, terus tdo (sampai pukul 6 pagi esoknye '-_-). Tak sedar ape2 langsung.. Again,, sangatttt penattttt...

So semalam aku nak mesej mak aku.. Jap..


Sekali tengok mesej history..



Ha? Bile mase lakk aku makan time tu?? Aku rasa aku tengah tdo.. Haha.. And for sure aku reply "Semalam tdo awal" tu dengan keadaan mamai2, tak terbaca pon msg atas2 dia..

Check pulak call log..


Sekali rupanya aku tertekan -one-of-the-proud-modern-phone-feature- "Reject with message"... Ciss..Haha

.. kesian mak aku,,


۞ How-To Reject With Message..

1. Tekan/Swipe kat "Reject With Message"..


2. Tap kat "Reject with message"...


3. Pastu pilih automatic reply..

4. Tertib. Semuanya perlu dibuat time org tu tengah masih lagi call.. Kalau dia dah letak, tak leh buat.



Hebatt kan? Leh buat camni time tengah tdo? Baru hari ni baru aku nak explore.. huhu