Where? (Profiles)

Catch me on the net:


                                    



Open in new window?

My 'permenent' address:


Or chat with me here:

5 ulasan:

  1. Orang Melayu,
    Orang Putih,
    Thank You,
    Terima Kasih

    :P

    BalasPadam
  2. ko sungguh tabah..
    the best 20 seconds in your life <--ayat paling best

    4579 bonggol <--exaggeration melampau.. tapi terbaekk

    tunggu 5 tahun baru nak cakap thru ym<-- ingat 25 minutes too late :P

    overall: realiti itu lebih manis walau ianya tidak sehebat khayalan...teruskan usaha anda! jadikan ia realiti :D

    good luck stalker! :P

    BalasPadam
  3. Sebenarnya.. Aku hanya gemar melihat awek tu saje. Takde la sampai nak mengorat betul - betul pon. Hehe.. So, rasanya sufficient enough kalau aku bercita - cita hanya untuk jadi stalker dia. Kalau mengorat dia, nanti dah jadi paradox pulak kat dalam diri aku ni. :p

    Thanks tau.. Yang ayat, "The best 20 seconds" tu aku tiru cerita My Name Is Earl :p

    BalasPadam

terima kaseh :)