Selasa, 22 Mei 2007

Birthday party,

aku jumpe satu vids yang menarik. mengenai birthday. really hope aku punye birthday macam ni. nak nak plak artis yang aku minat macam Children of Bodom, Cradle of Filth, Rotting Christ, As Sahar, Sil khannaz, Lamb Of God, Arch Enemy, Slipknot. dalam vids ni artis: Lamb of God. seriusly aku kagum gile dengan budak ni. kecik kecik lagi dah dapat party macam tu (err..wild party kot). kalo korang bukak page die ni kat youtube, korang leh nampak ramai lagi rupanya nak party macam ni kat seluruh dunia. kirenye aku ni bukan weirdo la nak party camni. aku sedar orang slalu kate aku freak + weirdo sebab dengar muzik muzik camni :(....).



aku ade jumpe lagi satu blog yang menarik. banyak pasal konsiparasi. yang menariknye tak payah nak baca panjang panjang sebab kebanyakkannya dalam bentuk video. tapi nak kene slalu rajin baca. banyak vids die yang lame lame dah kene padam sebab ade orang report kot. must-see/watch.

STOP THE NEW WORLD ORDER! (To be FORWARNED is to be FORARMED)

berpusing pusing lagi di www, aku terjumpe pasal intel core 2 quad processor. damn. teknologi dual processor pon aku tak sempat miliki, ni kan pulak quad processor.



    Intel’s most advanced processor just got an upgrade to the power of four—four processing cores for the ultimate in demanding entertainment
  • Up to 54% better performance for intense multimedia applications, streaming movies, music, and more with powerful Intel quad-core technology¹

  • Up to 53% better performance when enjoying immersive 3-D gaming²

  • Up to 79% faster performance for highly-threaded applications when creating multimedia and 3-D content³

  • Up to 8MB of L2 cache and 1066 MHz Front Side Bus for an unrivaled multitasking experience


aku amik dari http://www.intel.com/quad-core/

it's called from null to zero.. damn it.

9 ulasan:

  1. lor...ape lak dengar lagu camtu wierd..mengong...xde variasi la beb kalo sume layan siti nurhaliza (aku salah sorang drnye..heheh)...kn?lek ar fa...ape2 pon mekasih bg url blog tu...besh

    BalasPadam
  2. hehehe...ops..tercakap lak...hanya org yg hipokrit jek ckp suara dia xsedap...sbb diaorg xske siti...hakikatnye sore die mmg mantap..sbelum kawin...dh kawin sumbang skit...kekekeke

    BalasPadam
  3. a ahh... lepas kawin sumbangsih sikit suara dia.. aku takde la tak minat dia sgt... biase je..suam2 kuku je..

    BalasPadam
  4. msti la boleh...

    suam2 kuku or hangat2 taik ayam or suam2 badak..

    BalasPadam
  5. tu la pasal. aku pon tak paham. typical betul la diorang..

    siti? mase die tak popular sangat, aku minat ar. mase zaman lagu cindai die aku terus rase tak minat lagi dah.. :(

    BalasPadam
  6. smalam aku tgk siti nyanyi lagu p ramlee kt tv 1...siti dh xleh nyanyi dh lepas kawin ni...bkn sumbang..tp sore dh xkuar...aneh gila...tp series die dh xleh nyanyi...huhu...rosak lagu p ramlee smalam...

    BalasPadam
  7. sore dah tak kuar? die makan bende bukan bukan kot (sile fikir dengan negatif).

    BalasPadam

terima kaseh :)