Jumaat, 8 Mei 2009

seketika di hari jumaat...

seketika solat jumaat sebentar tadi..

sedang aku berjalan menuju ke selipar aku, aku perhatikan ade sorang mamat ni dok usha je selipar pink aku. "ha.. nak kutuk selipar pink aku la tu" aku mengutuk dia di dalam hati, walaupon aku berada di dalam mesjid.

tiba - tiba.. *ketang* bunyik pelanggaran kaki dan besi..
rupanya jari kaki aku tersangkut pada bucu besi penutup longkang.

aaaaa... sakitnye.... x(



sehingga entri ini di tulis, jari kaki aku itu masih lagi berdenyut denyut sebagai peringatan. ya. peringatan! peringatan kepada aku dan kamu semua yang memakai selipar pink.. sila jalan berhati hati, pandang ke bawah! jangan pandang mamat lain! XD

۞

seketika ber'ym' bersama geweng

geweng: peciter?
aku: takde citer
aku: lusa aku g kl
geweng: watpe?
aku: ari sabtu ni anep kawin kat semenyih
geweng: sape lg yg terdekat
geweng: ko patut letak takwim kawen bdk2 ni kat blog
geweng: pastu updet selalu
aku: aaaaaa
aku: malassssnnnyyyaaaa
aku: ye laaa


ok. oleh yang demikian, aku meletakkan takwim kat sidebar aku.



asalnya nak buat guna http://www.itypeit.net/.. tapi disebabkan siket je line boleh letak, terpaksa la buat manually.

kalau siapa yang takmo tarikhnya di paparkan, bagitau aku. tq

hah~ kan banyak giler clash!

ps:

9. aku letak mane yg aku dijemput sahaja.. sama ada jemputan dari empunya badan, bapak/mak empunya badan atau wakil yang diketahui sah sahaja.

۞

sebenarnye. 8 minggu lepas aku dah buat tag ni (yang berasal dari aishii). ingatkan nak publish terus, tapi tak best lak kalo takde follow up story. hehe

1. Do you think you are HOT?
Tidak. aku hanyalah insan biasa yang termaktub didalam 95% normal distribution.

2. Upload your fav pic



banyak lagi yang aku suke.. banyak letak kat album frenster je.

3. Why do you like this pic?
terasa lak macam aku ni macho. siap dulu rajin aku buat pic ni as wallpaper aku. admire dengan diri sendirik. biase la, aku ni kan self centered bastard.

4. When was the last time you ate Pizza
baru je lepas makan pizza. orang belanje. hehehee

5. The last song you listen to
Rolling Stones - Under My Thumb

6. People I Tag
(sebenarnya malas nak tag orang, tapi kene letak untuk jawab soalan berikutnye lak)
Teratak 61
Teratak 42
Ani
Intan

7. Who is No. 1?
Fazrol, Jay em dan Mat Zack

8. No. 3 is having relationship with?
guess who? :p

9. Say something about no. 2
mari pindah x(

10. How about no. 4?
what about 4? she's ok. baik dan suke belanje orang (hari tu die blanje topup.. weee~ x). semoga dimurahkan rezekinya.. dan lain kali belanje lagi ehh.. heheee

۞

Now.. here it is.. Rolling Stones - Under my thumb




ps:

10. lirik rolling stones - under my thumb

Under my thumb
The girl who once had me down
Under my thumb
The girl who once pushed me around

Its down to me
The difference in the clothes she wears
Down to me, the change has come,
Shes under my thumb

Aint it the truth baby?

Under my thumb
The squirmin dog whos just had her day
Under my thumb
A girl who has just changed her ways

Its down to me, yes it is
The way she does just what shes told
Down to me, the change has come
Shes under my thumb
Ah, ah, say its alright

Under my thumb
A siamese cat of a girl
Under my thumb
Shes the sweetest, hmmm, pet in the world

Its down to me
The way she talks when shes spoken to
Down to me, the change has come,
Shes under my thumb
Ah, take it easy baby
Yeah

Its down to me, oh yeah
The way she talks when shes spoken to
Down to me, the change has come,
Shes under my thumb
Yeah, it feels alright

Under my thumb
Her eyes are just kept to herself
Under my thumb, well i
I can still look at someone else

Its down to me, oh thats what I said
The way she talks when shes spoken to
Down to me, the change has come,
Shes under my thumb
Say, its alright.

Say its all...
Say its all...

Take it easy baby
Take it easy baby
Feels alright
Take it, take it easy baby

14 ulasan:

  1. tu lahhhh..tak baek salah sangka dengan mamat tu,ahaha

    BalasPadam
  2. faizsaaid..
    ya sikit saja. ko ada kat jb tak? ade konsert search esok..

    azie..
    mamat tu tak baik pandang sliper orang lelame. kan dah salah sangka ;p

    BalasPadam
  3. alalalaa.... ciannye tgk jari kaki tu... jgn lupe sapu ubat ye... :)

    BalasPadam
  4. len kali jgn pkai slipa wane pink wOkeh..
    haha..lelaki berjiwa lembut..
    ahaks~!

    p/s : adakah intan itu merujuk kepada sy..??

    BalasPadam
  5. he~~ banyak clash tu. pegi mana satu? hehe

    alolo~~ cian kaki.salahkan tuan badan.mata usha laki lain. :P

    BalasPadam
  6. اني..
    lupe :p

    intan.dayana..
    ya. intan itu merujuk kepada kamu. selipar, baju, selimut, cadar, bantal dan beg sahaja yang pink. yg len bukan.. hehe.. eh. sy berjiwa metal laa XD

    izzati fuad..
    pergi yang 'si dia'.. hehe.. mahu ikut? eh.. jangan jeles sy usha laki lain lak ;p

    BalasPadam
  7. of course...saya tak jeles. :P hehe. dah agak. mesti pilih 'si dia'.

    BalasPadam
  8. aku baru aje pk nak post kalendar jemputan kawen kat blog aku gak. skali tgk kat tpt kau dah ada seih...

    BalasPadam
  9. salam bang, aku nampaknya akan meninggalkan utm, haritu dah viva, skrg ni dah jadi tutor kat UM,

    BalasPadam
  10. circleinspoon..
    buat la skali kat tempat ko. mane tau ade yg aku termiss.. tq bagitau aku pasal yati..

    faizsaaid..
    ada terbaca kat blog ko. taniah2. bila mahu naik jadi lecturernya?

    BalasPadam
  11. ek eleh mamat ni..
    pakai selipar pink..
    muka je macho..
    hahaha..

    BalasPadam
  12. joe..
    hati gua lembut beb. personaliti je keras ;p

    BalasPadam

terima kaseh :)