Jumaat, 3 Februari 2012

Sorted Stack

Dear diary,,


Maybe it's tiem,, for me to sort my things out..


..

Serabut! Serabut!! Serabuttttt!!!




۞ Bon Iver - Re: Stack









This my excavation and today is kumran
Everything that happens is from now on
This is pouring rain
This is paralyzed

I keep throwing it down two-hundred at a time
It's hard to find it when you knew it
When your money's gone
And you're drunk as hell

On your back with your racks as the stacks as your load
In the back and the racks and the stacks are your load
In the back with your racks and you're un-stacking your load

I've twisting to the sun I needed to replace
The fountain in the front yard is rusted out
All my love was down
In a frozen ground

There's a black crow sitting across from me; his wiry legs are crossed
And he's dangling my keys he even fakes a toss
Whatever could it be
That has brought me to this loss?

On your back with your racks as the stacks as your load
In the back and the racks and the stacks of your load
In the back with your racks and you're un-stacking your load

This is not the sound of a new man or crispy realization
It's the sound of the unlocking and the lift away
Your love will be
Safe with me

12 ulasan:

  1. aan,,
    sila tengok urbandictionary ya ;p

    fiqa,,
    tau la awak tiap2 hari lalu reban biawak, ape2 yang awak tengok sume nak kate reban biawak ;p

    BalasPadam
  2. wow.. kemasnye.. ni masih tahap sistematik la.. kalo camni ko cakap serabut.. aku malu nak tunjuk meja haku..

    BalasPadam
  3. PJK Palong..
    Terima kasih kerana melawat. Jauh tu bhai.. hee.. Rilex la chai. Bak kata pepatah, macam mana keadaan meja kita, macam itulah keadaan di hati kita ;p

    Aishi..
    Ye. Angah tau ;p

    BalasPadam
  4. fa,
    aku rasa aku mengalami masalah yang sama (pasal folder2 tu) aku ada banyak folder nama desktop , desktop 1/2, sementara ...n ntah apa2 nama lagi. aku pernah cuba mengemas (cuba okeh) semua file tu..tapi jadi makin haru sebab same folder name might have different/latest content. akhirnya, aku burn dalam cd/dvd. konon2 nya next time if i need it it will be there. hahaha..macam mana nak ubat penyakit ni ek? now my desktop pun dah full balik T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. menggunakan CD/DVD juga merupakan idea yang menarik. tetapi awas, sbb CD/DVD ni agak fragile dan size yang kecil. ape kate gune bluray atau external hard disk satu ;)

      hehe.. semoga berjaya :D

      Padam
  5. fa... tmpt keje ko ek.. perghh.. mabelees bro :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. skrg dah tak keje situ,, so,, dah tak mabeles lagi dah.. huhu

      Padam

terima kaseh :)