Jumaat, 6 April 2012

hadiah :D

Jadi, pada 4 April yang lepas, aku balik ke rumah kakak aku kat Bangi.

My my my.. What a surprise. Aku tetiba dapat hadiah (di alamatkan ke kampung, dan di bawa oleh parents aku ke umah kakak aku)..






But wait.. I know this! Dia menggunakan "Gift" wrapper untuk bungkusan. Peh.. Memang betui la rajin sape yang order nih..

The very same!

I wonder what books in there..


Wowowowiee rupanya memang something dalam wishlist aku..

  1. The Art of Deception - Buku pasal social engineering, ditulis oleh hacker terkenal (wiki: Kevin Mitnick). Giler ah. Dari tahun 2005 aku mengidam buku nih.. huhuhu.. thanksss!!!
  2. An Imaginary Tale: The story of √-1 - Aku suke sangat tajuk buku ni. Buku pasal imaginary story. Bukan pasal fairies, pasal genie etc etc.. Tapi pasal THE real imaginary (punca kuasa dua untuk negetif satu).. Plus, it's said to be a light reading (wiki: Popular Mathematics)!!


Apa pon, aku ingin berterima kasih kepada Fa Wildchild kerana menghadiahkan buku ini... Sangatt takk sabarr untuk membacanya.. Weee :D



Thank you,, me :D




14 ulasan:

  1. Ooo..ni buku yg awak ckp tu ke?
    alalaaaa..sedihnye~
    da mcm Mr Bean daa...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hey. at least saya tak rakam video saya bagi hadiah kepada diri sendiri dan kemudian bagi orang ramai tengok video tu,, macam Mr Bean.. hehe

      Padam
  2. aaarghhh sengal.. ngatkan sape adiahkan

    BalasPadam
    Balasan
    1. wish list sendiri, mesti la sendiri yang bagi :P

      Padam
  3. tgk tajuk buku pon aku dh xphm....ermmmm
    bc jauh skali...hahha....dh abis bc bleh ar bgtau aku apo hacker tu tulis kt buku tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni bukan hacking computer ler. Aku dah baca ebook die (setengah jalan). Sedap gak baca, tu yang aku bagi hadiah tu.. hehe

      Padam
  4. bagusnya org yg bg ko hadiah tu, dia tau pe yg ko nk. kirim salam kt org tu ye.. -yat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semua orang boleh tau ape yang aku nak. I repeat,, semua orang boleh tau.. Kepada sesiapa yang terlepas peluang, ini antara wishlist aku:

      1. Nak rumah kediaman sebijik (tak nak mainan).
      2. Nak sorang dua awek buat bini.
      3. Nak lori volvo satu (bukan mainan gak)..

      ;) Thanks la yatt ;p

      Padam
  5. cehhhh
    ingatkan masuk pertandingan
    tertipu
    ahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha!! idea yang bagus gak tu. lepas ni nak buat ucapan "Taniah kerana menang" kat kad ucapan tu. baru la best! hehe

      Padam
  6. Ak baca 2x ayat akhir tu. Pastu LOL ;p
    Pi ajelah kino tok beli. Lagi rambang mata tgk buku adalah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buku2 tu, kino kene order dari supplier. Takde kat KLCC. Aku ade tanya gak, boleh tak aku order tapi aku amik je kat KLCC.. Tapi diorang takk reply T___T

      Padam
  7. bersungguh aku baca sampai ayat terakhir.. hampehs :P

    BalasPadam

terima kaseh :)