Selasa, 12 Februari 2008

my ass is at stake

argh!!



dang!!

18 ulasan:

  1. gila... kau ini dah memasuki bidang pakar bahagian bawah badan nih..
    kagum aku.. dah main biologi

    BalasPadam
  2. haha.. mane ade. aku just present ass aku je. presenter yang lain sume pompuan. gila ah..

    (don't mind the biology term. i'm still on the right track)

    BalasPadam
  3. hahahaha...lawak2...tp kan...ringkasan tu mmg selalu digunakan...

    BalasPadam
  4. haha.. tu lah pasal. tp at least boleh gak la ada unsur humur untuk menutup debaran ;p

    BalasPadam
  5. well, good luck on ur ass presentation *rotfl*

    kau tak rasa ke nanti masa ko tgh wat ass presentation tuh ko akan gelak2 sengsorang sbb tringat ko tgh wat ass presentation???haha

    BalasPadam
  6. thanks..

    aku rasa tak kot. aku akan lihat dahulu dua presentr before aku present aku punye ass.. untuk mengelakkan termalu seorang diri time present nanti ;p

    BalasPadam
  7. aku xtau nak interpret ayat kau tuh melalui haluan mana

    BalasPadam
  8. aku pon tak tahu. salah tulis tu. just let it be lah.

    aku nk tgk 2 student tu dahulu present diorang punye ass ;p

    BalasPadam
  9. abeming..
    yang skali dengan aku, ade 5 pasang ass. hehhe

    tz..
    ;p

    phu ying..
    thanks :)

    BalasPadam
  10. aduh aq kena siapkan ari in juga besok kena antar kat bos. siot la.........

    BalasPadam
  11. sanggup lak ko nak bawak keje opis ke umah ;p

    BalasPadam

terima kaseh :)