Isnin, 31 Mac 2008

INSTRUCTIONS: You have to answer the questions provided. But, here’s the twist; you’ve got to answer the questions while listening to songs on Winamp or any music players, with list of your favorite songs in random/ shuffle mode. And to make things even interesting, the questions have to be answered based on the songs you are currently listening to - like for each new question, you gotta hit “NEXT” on your player and see what song comes up next, and from there, you have got to answer the questions and each answer has be based on or related to that particular song.

#1 : If someone say “Is This Ok?” You say?
Song : Limp bizkit - Stuck
Answer : all I wanted was a Pepsi, just one Pepsi

#2 : What would best describe your best personality?
Song : Cromok - Memories
Answer : Where am I to go, Who am I to blame, What am I to do, God, am I insane?

#3 : What do you like in a guy/girl?
Song : Cromok - Never Be Mine
Answer : prepare to say good bye... is there a second chance. i'm losing my own friend. the suffering will remains.. never be mine..

#4 : How do you feel today?
Song : Children Of Bodom - Trashed Lost & Strungout
Answer : Before I go high, I get very down and I'll be going after it, again and again

#5 : What is your life purpose?
Song : Cromok - Survival (Instrumental)
Answer : instrumental.. takde lirik

#6 : What is you motto?
Song: Marilyn Manson - Spade
Answer : We bend our knees to the altar of my ego

#7 : What do your friends think about you?
Song : Marilyn Manson - Better Of Two Evils
Answer : Haters call me bitch, Call me faggot, Call me whitey, I am something you can never be.. Hey!

#8 : What do you think about your parents?
Song : Cromok - Reminder For The Remainder
Answer : Respect what was left, Trigger the chilling spinal chord

#9 : What do you think about very often?
Song : Slipknot - Disasterpiece
Answer : I'm not supposed to be here

#10 : What do you think about bestie?
Song : As-sahar - Fandeyian Okultika Hymnology
Answer : Queen of idolizing grace

#11 : What do you think of the person you like?
Song : Arch Enemy - My Apocalypse
Answer : My apocalypse is near

#12 : What’s your life story?
Song : Cradle of Filth - No Time To Cry
Answer : Everything will be alright, Everything will turn out fine, Some nights I still can't sleep, And the voices pass with time.

#13 : What do you want to be when grow up?
Song : Korn - Seed
Answer : Every time, god damn, I look at my seed, I see something I can't be. Beautiful and care free, that's how I used to be. Like some god damn fucking freak, I'm so pressured, I'm so weak. Something takes a hold of me, something I can't believe.

#14 : What do you think when you see the person you like?
Song : Helloween - Keeper Of The Seven Keys
Answer : You re the keeper of the seven keys, that lock up the seven seas

#15 : What do your parents think of you?
Song : Radiohead - Creep
Answer : You float like a feather, In a beautiful world, I wish I was special, You're so fucking special

#16 : What will you dance to at your wedding?
Song : Lamb Of God - Redneck
Answer : So drunk on yourself, self-righteous, A laughing stock of your own fucking stage

#17 : What’s your hobby/interest?
Song : Carcass - Corporal Jigsore Quandry
Answer : Excised and anatomised, deviscerated disarray, The torso diverged with pride, Deftly amputated, evulsed limbs now defunct, The trunk imbrued, tatty stumps used as lugs, For a chondrin puzzle so quaint, Head and body decollate. A heaving mass so quiescent...

#18 : What’s your biggest fear?
Song : 18SGG - Nangoi
Answer : can u please stop being so good

#19 : What’s your biggest secret?
Song : Carburator Dung - Boo Hoo Clapping Song
Answer : And everyday, we share our dreams. And everynight, we laugh at things. Now you don't care, now you don't feel. So many friends, now where they'll be? Now you tell me...

#20a: What do you think about the person who started this tag?!!!
Song : Children Of Bodom - Bodom After Midnight
Answer : Bodom after midnight yeah!

#20b: What do you think about the person who tagged you to do this entry?!!!
Song : Rotting Christ - Dive the deepest abyss
Answer : Painted in colours, Mesmerised in purple, I trespass with no fear, Frontiers and doubts

ps: ni setelah aku di tag oleh cik President..

8 ulasan:

  1. bile ko ckp ko kne tag dgn si president, aku pn gatal2 la g usha blog die..tgk2 name aku pun ade..aiyaa! =D

    anyway, ko perokok kn..sila ke blog aku..haha!

    BalasPadam
  2. hahaha. ko pon sila lah lakukan tugas. lame dowh nak buat bende ni..

    BalasPadam
  3. bro, u punya selection lagu...~alahai~
    sungguh takde rasa sense of belonging pada lagu2 itu..

    BalasPadam
  4. haha. tapi aku suke sangat lagu lagu tu sume. mungkin belum datang lagi seruan lagu tu pada mu kot ;p

    BalasPadam
  5. takde pon. sekadar mengisi masa lapang sahaja ;p

    BalasPadam

terima kaseh :)