Jumaat, 6 Jun 2008

Mesin lipat baju

korang penah tak terasa malas nak lipat baju atau terasa baju yang korang lipat tu macam ada yang terlipat besar dan ada yang terlipat kecik.. solution? cuba lihat video ini:

video


sekiranya terdapat masalah tersebut, aku cadangkan korang buat le mesin lipat baju ni ha. bagus. hehe



takde le lame mane pon nak buat ni. cuma yang buatkan ianya lama adalah disebabkan nak carik bekas kotak yang yang tak pakai lagi je. tetapi hasilnya amatlah memberangsangkan. dan sekarang ni aku terasa suka pulak lipat baju, walaupon aku tau baju yang aku lipat tu akan aku pakai beberapa minit kemudian. hehe

ps: untuk download video tersebut, guna rule macam biasa. copy link ini http://downthefiles.host.sk/mesin%20lipat%20baju.avi dan paste kat address bar.

ps ps: video ni dibekalkan oleh cik fafa. aku tak kreatif je. cuma follow je guide tu. hehe

ps ps ps: entri kat bawah ni.. err. nanti aku sambung la lepas ni. hehe.. seronok pulak lipat baju nih :p

8 ulasan:

  1. mesin seterika baju automatik ada x?

    BalasPadam
  2. tolong.. lipat baju saya sekali. haha

    BalasPadam
  3. Nak lipat baju lebih mudah tanpa device apa pun?

    Tengok sini http://www.youtube.com/watch?v=DcCV1MrIE34

    BalasPadam
  4. buatkan satu untuk saya..;p

    BalasPadam
  5. penah gak tgk dis before.
    i believe they even patented it into this plastic-ish thing

    BalasPadam
  6. President..
    takde la. hehe

    missyizzati..
    boleh. hantar la ke sini sementara tengah ada semangat ni. hehe

    atiqah..
    wah. itu dah advance sangat :p

    tanpa nama..
    baiklah. bagi la upah. haha

    circleinspoon..
    ye ke. kalo ko ada prasan jual kat mana, bgtaw le aku ye..

    princess liyana..
    boleh. hantar le dulu baju2 kamu tu.hehe

    en_me..
    yup. kemas. hehehe

    BalasPadam

terima kaseh :)