Sabtu, 19 Januari 2008

isdag

sebelum ni aku asyik bercerita pasal bende yang tak best je kan? kali ni ada cerita menarik siket.. boleh la nak cakap sebagai susulan dari post aku sebelum sebelum ini (Maybank, tapi takde kaitan dengan maybank pon)
adura ixora : raje cmne?
fa : yup
fa : camne ape?
fa : ni wani kan?
adura ixora : nk jadi RA x?
adura ixora : coz dr Z nk RA tok wat programming
adura ixora : a'ah wani
fa : ok boleh gak
fa : nnt sy nak kne buat kat sana ke?
adura ixora : yg tu discuss ngn dr zuhaimy dulu cmne
fa : oo
fa : ok
fa : nnt kalo sy msk utm, sy roger awk ye
adura ixora : sebab tmpt kt sini kt full gak la
adura ixora : tp dr nk full time tau
adura ixora : dr xnk bayar by hours
fa : oo
fa : kalo full time tu, sy nk kene check dengan penyelia sy dulu
fa : nnt sy kene tanya dengan penylia dulu ye
adura ixora : buat jek contract full, tp nnti bahagi2 la mase
adura ixora : senyap2 sudahla
adura ixora : janji keje jalan
fa : tu la
fa : nk kene tau gak tempat yang sy kene dtg tu
fa : emm
fa : ok je ekceli
fa : hehe
adura ixora : ade satu lagi kosong sini
adura ixora : tmpt amal
adura ixora : buat sementara ni suh amal dok bilik fuzzy jek dulu
fa : oo
fa : heh
fa : heh
fa : hehe
fa : thanks
adura ixora : klau nk, dtg sini cepat jumpe dr zuhaimy
adura ixora : dia dh tanye pg td
fa : emm
1/16/2008 4:21:41PM


alhamdulillah. akhirnya dapat gak kerje part time. kat dalam utm lak tu. agak memudahkan untuk aku pasni pergi terus masuk kerje ke IIS pulak. and so, aku dah jumpa dengan dr Z. and kami just buat verbal agreement je and mengatakan aku kene datang ke ISDAG isnin minggu hadapan. yang menjadikan lebih menarik, aku dapat khabar khabar mengatakan dr Z baru dapat geran baru and agak besar. malah, dr Z jugak kata nak bagi 'lumayan'. tak kira lah berapa lumayan. janji aku dapat income agak lebih siket. semoga segala perancangan aku kali ini akan berjalan. insyaAllah..

۞

tadi ketika dalam kereta yazid untuk pergi ke pasar malam, aku terdengar syarahan dari Dr. Fadzilah Kamsah berkata 'jangan menghina orang miskin'....

5 ulasan:

  1. if dpt income lebih, jgn lupa sy kat sini...hehehe....

    'jangan menghina orang miskin'....
    aku sokong ni... ^_^ peace!

    BalasPadam
  2. president..
    tu tak leh janji la. hehe

    kucai..
    :)

    BalasPadam

terima kaseh :)