Jumaat, 22 Julai 2011

Google+ (Read: Google Plus. bukan Google Add, ok)

Banyak kali gak kawan2 (2 orang kawan) aku cube invite aku ke Google Plus, tapi tak dapat-dapat gak. Sekali rupanya:



Aku belum nak register lagi dah kene suspend? Seriously??

Its 'Bank Islam Tampoi' all over again. Akaun bank pon belum selesai bukak, tetiba ada masalah dengan kad ATM aku (kad ATM yang mase tu aku tak penah pegang dan tengok lagi).. (reminiscing older post: Bank Islam Tampoi dated back at 2008.. :)



Hebat sangat kot profile aku sampai nak kene review oleh Google :p

Google community standard: here

Apekah gambar aku tu dikira "Nudity and sexually explicit material"??

1 ulasan:

terima kaseh :)