Isnin, 25 Ogos 2014

Reorganize

0 comments

I'm trying as hard as I can to reorganize my life..

Baby step baby.. Baby step..

ps: Selipar ke dapur, as in selipar ke dapur, tandas and (not limited to) balkoni.
ps: Selipar ke dalam => hall, bilik, ruang tamu dan meje makan.

Sabtu, 28 Jun 2014

Whiteboard

1 comments
I saw this on the internet,



Teringat zaman Teratak 42 dulu.. Hehe


(blog Teratak 42: http://teratak42.blogspot.com)

ps: Betik tu adalah nama kucing dak Kucai.


Really wonder where they are.. Maybe I should give them a call..

Ahad, 27 April 2014

Automatic Response

1 comments
Khamis lepas, aku rasa sangatt penat dan mengantuk.. Balik je keje pukul 7 malam, terus tdo (sampai pukul 6 pagi esoknye '-_-). Tak sedar ape2 langsung.. Again,, sangatttt penattttt...

So semalam aku nak mesej mak aku.. Jap..


Sekali tengok mesej history..



Ha? Bile mase lakk aku makan time tu?? Aku rasa aku tengah tdo.. Haha.. And for sure aku reply "Semalam tdo awal" tu dengan keadaan mamai2, tak terbaca pon msg atas2 dia..

Check pulak call log..


Sekali rupanya aku tertekan -one-of-the-proud-modern-phone-feature- "Reject with message"... Ciss..Haha

.. kesian mak aku,,


۞ How-To Reject With Message..

1. Tekan/Swipe kat "Reject With Message"..


2. Tap kat "Reject with message"...


3. Pastu pilih automatic reply..

4. Tertib. Semuanya perlu dibuat time org tu tengah masih lagi call.. Kalau dia dah letak, tak leh buat.



Hebatt kan? Leh buat camni time tengah tdo? Baru hari ni baru aku nak explore.. huhu