Rabu, 27 Ogos 2008

congrats comrade

Every since man first left his cave and meet a stranger with a different language and new way of looking at things, the human race has had a dream.

To kill him; So we don't have to learn his languages and new ways of looking at things.


Zapp Brannigan


Beberapa ketika yang lepas...

Taniah diucapkan kepada fazrol, jay em, ijan, mat zack dan piji kerana mereka telah selamat konvo di atas pentas utm, pada majlis konvo utm ke 41 (??)


[Di bawah, ke kiri: mat zack | Di atas, ke kanan: ultraman, fazrol, ijan, aku, jay em, aina dan piji]

aku maksudkan selamat adalah kerana mereka tidak membuat 'aksi di luar kawal' ketika berada di atas pentas.

kerana sebelum itu, ada seorang budak ni, dia naik pentas, salam dan kemudian berjalan beberapa langkah. kemudian dia teringat dia belum amik skroll, so dia patah balik and amik skrol tu sambil tersipu sipu kambing.. camne lah gambar die atas pentas tu nanti. hehe



dahulu, target aku adalah ingin bergraduasi dengan mereka. ramai ramai satu batch masuk utm dulu then ramai ramai naik pentas. tapi sayangnye, disebabkan kemalasan aku, akhirnya tinggal aku sorang je yang sangkut.

dan seronok gak melihat email diorang. sumenye bertanda @ diikuti dengan kompeni yang diorang keje..



taniah juga kepada sesiapa yang konvo dan buat buat macam dia konvo. haha

♫♪♫♪♫♪♫♪♫♫

Lagi skali aku meletakkan band Lorong Terbabas (LTB) dan lagu covernya Di Pintu Sepi. aku suka video ni sebab ada orang salah dengar, ingatkan nama band yang tengah main ni adalah 'Kumpulan Berani Mati'. beza sungguh perkataan 'LTB dengan 'kumpulan berani mati' (hear it for yourself at 00m:09s)

14 ulasan:

  1. hehehe, tahniah kepada yang berjaya, dan aku tunggu raja fairuz konvo, hehehe.

    Cuma sayang LTB senyap je, bakat besar dah mati mcm tu je. KO tolongkan hidupkan LTB, suruh diorang buat lagu sendiri.

    BalasPadam
  2. lambat la nak tunggu aku konvo. tapi ok gak. nanti aku konvo, jangan bagi bunga atau bear tau. bagi sampul berisik duit. hehe

    LTB.. emm. diorang tengah dalam status 'suspended animation'. masing masing bz kerja.. ari tu ade gak jamm. tapi syuk dengan nuar tak de. tapi tu bukan LTB namenye.. hehe

    BalasPadam
  3. fa!!!excited nih..lame betul tak hapdet,hihihi


    bestnya dah konvo..nanti u konvo,let us know ok:)

    err..bagaimana dgn sikret recipe dulu?ahahahah

    BalasPadam
  4. uhuhu..lama tak update bro:)rindu pd update kamu..sila jgn perasan..haha;p

    Eerr..btol2 kata azie..kamu konvo,let us know..bw bunga ros..haha..duit takde;p

    BalasPadam
  5. long time no see (ur new entry, i mean). ahaks.

    BalasPadam
  6. selamat berpuasa!
    semoga dalam redha Allah sentiasa, insyaAllah.

    tahniah kepada mereka mereka yang konvo aritu :)

    BalasPadam
  7. azie..
    baiklah. nanti sy akan umumkan bila saya konvo..

    sekret resipi? emm. hehehehe..

    atiqah..
    degree la..

    princess liyana..
    baiklah. alaaa.. tak nak bunga ros. nak duit..

    missyizzati..
    hehe.. a lot of things happen ;p

    kakok..
    thanks. kamu juga sama. selamat berpuasa ;)

    BalasPadam
  8. aku dok je kat sini. takde wat ape ape pon. hehe

    BalasPadam
  9. A House Of Cards

    (1)

    A house of cards
    Is neat and small;

    Shake the table,
    It must fall.

    (2)

    Find the court cards

    One by one;

    Raise it, roof it,

    Now it's done;

    Shake the table!

    That's the fun.

    -----by runescape money

    BalasPadam
  10. eh eh..nak bg bunga pun takmo..;p

    demand btol..hihi

    BalasPadam
  11. aoc gold..
    wow..

    liyana..
    salam :)

    princess liyana..
    same je. dari kamu bagi duit beli bunga tu kat penjual, baik bagi terus kat sy. hehe

    BalasPadam

terima kaseh :)